Nieuwendijk Uithoorn
Dacia vestigingen

Uithoorn
Zijdelweg 53
1421 TC Uithoorn
0297 - 563 044
info@autobedrijf-nieuwendijk.nl

Werkplaats

Maandag t/m vrijdag
8.00 tot 17.30 uur

Zaterdag kunt u voor service tussen 9.00 en 13.00 uur terecht bij onze vestigingen in Aalsmeer, Amsterdam Zuidoost & Hillegom

Routebeschrijving

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw dealer
Uithoorn

Welkom bij Dacia vestiging Uithoorn

Autobedrijf Nieuwendijk is gunstig gelegen in Uithoorn aan de Zijdelweg vlakbij de N201, achter het Tinq tankstation. De Zijdelweg verbindt Uithoorn met Amstelveen. Nieuwendijk Uithoorn maakt met nog vijf vestigingen deel uit van de Nieuwendijk Groep. Dat heeft onder andere als voordeel dat wij beschikken over een grote voorraad gebruikte auto’s.

Wij zijn in Uithoorn Nissan merkdealer, Renault Erkend Reparateur, verkooppunt van nieuwe en gebruikte auto’s en bieden 24-uursservice aan bij pech onderweg. Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van uw auto, ongeacht het merk dat u rijdt. Wanneer u bij een iets oudere auto kiest voor motrio onderdelen weet u zeker dat u voordelig uit bent.
Ons  team van goed opgeleide en ervaren mensen besteedt veel aandacht aan uw persoonlijke wensen. U kunt rekenen op een gemoedelijke sfeer, prima service en optimale kwaliteit.

Wij stellen ons graag persoonlijk aan u voor