Voorraad afbeelding

Onze voorraad
Vind uw auto

Maak uw keuze uit meer dan 200 auto’s

Bent u op zoek naar een  jong gebruikte auto? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben altijd een ruim aanbod aantrekkelijk geprijsde gebruikte auto’s op voorraad. Deze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en worden standaard afgeleverd inclusief APK en een onderhoudsbeurt volgens schema. Kom naar een van onze vestigingen of vind online de auto die bij u past.

Onze werkplaatsPlan zelf uw afspraak!

Een afspraak inplannen voor het onderhoud aan uw auto?
Kies het moment dat u het beste uitkomt.
Benieuwd wat het onderhoud voor uw auto gaat kosten?
Vraag ons om een prijsopgave en u weet waar u aan toe bent.

Onze modellen

U rijdt al een nieuwe Dacia vanaf € 16.700,- Welk model kiest u?

Bekijk alle modellen

Actueel nieuws Meer nieuws


 • Houd er rekening mee dat onze vestiging Uithoorn in de zomervakantie minimaal bezet is

  In de zomervakantie is onze vestiging Uithoorn minimaal bezet. Voor kleine reparaties of noodgevallen is van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur een collega aanwezig die u van advies kan voorzien. Dit houdt in bijvoorbeeld het bijvullen van vloeistoffen of het vervangen van een lampje.

  Lees verder
 • De succesvolle samenwerking tussen G4S en Renault Nieuwendijk

  Wat begon als een zoektocht naar een nieuwe dealerpartij, groeide uit tot een hechte samenwerking die de uitdagingen van G4S, marktleider in beveiliging, perfect oplost. Inmiddels heeft Renault Nieuwendijk al ruim 300 voertuigen aan G4S geleverd, variërend van bedrijfswagens tot personenauto’s. Benieuwd naar hoe Nieuwendijk bijdraagt aan het succes van G4S? Lees snel verder!

  Lees verder
 • de nieuwe dacia spring

  Oude vs nieuwe Dacia Spring: 7 vernieuwingen op een rij

  Lees verder

Onze reviews
Wat zeggen onze klanten?

Totaal

9.6

Verkoop

9.6

Totaal

9.6

Werkplaats

9.6


 • De Bruijn

  10
  Aftersales Alle reviews

  Zeer tevreden!

  Zeer tevreden!

 • Michel

  10
  Sales Alle reviews

  Prima service verleent door onze verkoper Daniel Meijer

  Prima service verleent door onze verkoper, Daniel Meijer. Goede en snelle afwikkeling tijdens en na onze aanschaffing van onze Dacia Jogger

 • Annette Buiter

  10
  Sales Alle reviews

  Wat zijn wij leuk geholpen door Yannick!

  Wat kan je doen op een bewolkte zaterdag in juni? Naar naar autobedrijf Nieuwendijk gaan om een proefrit te maken in de nieuwste Dacia Duster. Wat zijn wij leuk geholpen door Yannick. We hadden al eerder kennis gemaakt met hem en hij had ons op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van dit voertuig. Bij binnenkomst herkende hij ons direct, stond ons weer te woord. Wist op alle vragen antwoord te geven, zowel op technisch gebied, als op beoordelingsgebied. Spontaan, gezellig en in voor een grapje. Hij heeft ons over de streep gehaald om te kiezen voor de Dacia Duster Hybride die eind september, begin oktober op de markt komt. Dank Yannick voor je kennis, je spontaniteit en je gezelligheid. En voor de lezer of de twijfelaar, gaan naar Renault Nieuwendijk in Hillegom. Vraag naar Yannick en na al je vragen ga je met een goed gevoel naar huis.

 • Ingrid

  10
  Sales Alle reviews

  Top geholpen en geadviseerd!

  Top geholpen en geadviseerd door Ruigino in Zaandam

 • Jan

  10
  Sales Alle reviews

  We werden heel correct geholpen door de verkoper!

  Vanmiddag onze ” nieuwe” Dacia Jogger opgehaald. We werden heel correct geholpen door de verkoper, George Kennis, hij heeft alles heel zorgvuldig uitgelegd. De auto rijdt voortreffelijk. Prima ervaring.

Onze Vestigingen