Nieuwendijk Amstelveen
vestigingen

Amstelveen
Traviatastraat 2
1183 NZ Amstelveen
020 - 426 3950
info@renault-nieuwendijk.nl

Werkplaats

Maandag t/m vrijdag
8.00 tot 17.00 uur

Zaterdag kunt u voor service tussen 9.00 en 13.00 uur terecht bij onze vestigingen in Aalsmeer, Amsterdam Zuidoost & Hillegom

Showroom

Maandag t/m vrijdag
9.00 tot 18.00 uur
Koopavond donderdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak

Uiteraard helpen wij u op zaterdag ook graag bij één van onze omliggende vestigingen in bijvoorbeeld Aalsmeer, Amsterdam Zuidoost of Hillegom

Routebeschrijving

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw dealer
Amstelveen

Welkom bij ons dealerbedrijf!

Renault Nieuwendijk is met vestigingen in Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam Zuid-Oost, Amsterdam West, Hillegom, Hoofddorp, Uithoorn en Zaandam sterk vertegenwoordigd in de regionale mobiliteitsbranche.
Met Renault en Dacia zijn wij dealer van twee topmerken. Wij onderscheiden ons graag door een uitstekende dienstverlening.

Renault Nieuwendijk Amstelveen maakt sinds 2002 deel uit uit van de Nieuwendijk Groep. Eind 2013 heeft ons bedrijf aan de Traviatastraat een make-over ondergaan. Vanuit ons vernieuwde pand, adviseren wij u graag bij de aankoop  van een nieuwe of gebruikte auto.

Ook voor het onderhoud van uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met onze servicemedewerkers kiest u welke vorm van onderhoud het beste bij u past. Onze goed opgeleide monteurs repareren uw auto met uitsluitend originele merkonderdelen.

U wilt contact met ons voor een proefrit, brochure of een servicebeurt? Via deze site kunt u snel met ons in contact komen.
Wilt u kennismaken met ons bedrijf en onze medewerkers of een gericht persoonlijk advies, komt u dan langs bij ons bedrijf aan de Traviatastraat in Amstelveen, we zien u graag!

Wij stellen ons graag persoonlijk aan u voor