Voorraad afbeelding

Onze voorraad
Vind uw auto

Maak uw keuze uit meer dan 200 auto’s

Bent u op zoek naar een nieuwe of jong gebruikte auto? Dan bent u bij Nieuwendijk aan het juiste adres. We hebben altijd een ruim aanbod aantrekkelijk geprijsde nieuwe en gebruikte auto’s op voorraad. Deze worden standaard afgeleverd inclusief een nieuwe APK en een onderhoudsbeurt volgens schema. Kom naar een van onze vestigingen of bekijk ons uitgebreide aanbod online.

Onze werkplaatsPlan zelf uw afspraak!

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud aan uw auto? Maak snel en eenvoudig een afspraak op het moment dat u het beste uitkomt. U ontvangt direct een bevestiging van uw afspraak. Benieuwd wat onderhoud voor uw auto kost? Vraag direct een prijsopgave aan.

Onze modellen

U rijdt al een nieuwe Renault vanaf € 9.090,- Welk model kiest u?

Bekijk alle modellen

Actueel nieuws Meer nieuws


 • Nieuwe Renault Mégane R.S. met 4CONTROL vierwielbesturing en keuze uit twee chassisvarianten

  De nieuwe generatie Renault Mégane R.S. wordt de eerste auto in het segment van de ‘hot hatchback’ met 4CONTROL vierwielbesturing.

  Lees verder
 • Nieuwe Renault Scénic ook als luxueuze INITIALE PARIS uitvoering

  De nieuwe Renault Scénic en Grand Scénic zijn nu ook leverbaar in de luxueuze uitvoering INITIALE PARIS. De uitrusting, afwerking en rijbeleving zijn van hoge klasse. De topversie vertegenwoordigt het beste dat Renault te bieden heeft op het gebied van luxe, zoals ook te zien is bij de INITIALE PARIS uitvoeringen van de Espace, Koleos, Talisman en Captur.

  Lees verder
 • Nieuwe website Autobedrijf Nieuwendijk online!

  Na een lange tijd hard werken is het dan eindelijk zo ver; onze nieuwe website(s) staat online! En dat is niet het enige, ook onze huisstijl en logo’s zijn vernieuwd. Er moet nog veel gebeuren, maar tot nu toe zijn wij erg trots op het resultaat!

  Lees verder

Onze reviews
Wat zeggen onze klanten?

Totaal

9.6

Verkoop

9.7

Totaal

9.6

Werkplaats

9.2


 • rutten

  10
  Aftersales Alle reviews

  Review

  dit bericht is een 100 waard, goede service en raad ,je word er goed en vriendelijk behandeld, ze denken ook goed met je mee als het langer gaat duren word je gewaarschuwd, als er meer kosten aan verbonden zijn onverwacht, zodat je mee kan beslissen wat er gedaan moet worden en er niet een idiote rekening onder je neus. Prima personeel vind je niet vaak meer

 • Jenny van Tilborg

  10
  Aftersales Alle reviews

  Review

  Heel goede service. Geen vaste klant maar wel meteen geholpen. Er werd gezorgd voor vervangend vervoer en de auto is volgens afspraak gemaakt. Nogmaals dank.

 • Gert Dacia Logan

  8
  Aftersales Alle reviews

  Review

  De afspraak verliep volgens afspraak. Op de hoogte gebracht van wat extra kosten, die konden vervolgens gelijk worden afgehandeld. Verlopen aktie, geen probleem, we konden er gewoon van profiteren. Nette ontvangst bij brengen en halen. Zorgeloos weer een jaar de weg op !

 • Margreet

  10
  Aftersales Alle reviews

  Review

  Wat ben ik fantastisch geholpen door deze dealer…. Was helemaal onthand met reparatie Renault Clio… Werd door Dré steeds op de hoogte gehouden van de gehele reparatie na een stomme aanrijding!!! Hartelijk dank daarvoor!!!

 • hogervorst

  6
  Aftersales Alle reviews

  Review

  nav de onderhoudsbeurt onlangs het volgende: 1. banden zijn bij jullie een slordige 170euro duurder dan bij de fastfitter. dat verschil is (voor mij) te groot. 2. actief aan de balie bedelen om een 9 of 10 omdat ‘frankrijk’ lager dan dat niet als voldoende telt + de flyer aan de spiegel over ‘review met een 9 of 10’ is echt too much. zeker als je vervolgens opde website ‘pocht’ met een 8,9 als gemiddelde klantbeoordeling. en is dat naar NL standaard op de schaal 1-10, of naar de Franse met de schaal 9-10? natuurlijk is de auto weer prima in orde, maar het voelde toch niet goed….

Onze Vestigingen