Voorraad afbeelding

Onze voorraad
Vind uw auto

Maak uw keuze uit meer dan 200 auto’s

Bent u op zoek naar een  jong gebruikte auto? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben altijd een ruim aanbod aantrekkelijk geprijsde gebruikte auto’s op voorraad. Deze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en worden standaard afgeleverd inclusief APK en een onderhoudsbeurt volgens schema. Kom naar een van onze vestigingen of vind online de auto die bij u past.

Onze werkplaatsPlan zelf uw afspraak!

Een afspraak inplannen voor het onderhoud aan uw auto?
Kies het moment dat u het beste uitkomt.
Benieuwd wat het onderhoud voor uw auto gaat kosten?
Vraag ons om een prijsopgave en u weet waar u aan toe bent.

Onze modellen

U rijdt al een nieuwe Renault vanaf € 23.840,- Welk model kiest u?

Bekijk alle modellen

Actueel nieuws Meer nieuws


 • Zaterdag 27 mei Amsterdam West gesloten

  Wegens omstandigheden is de showroom in Amsterdam West zaterdag 27 mei gesloten.

  Lees verder
 • Afsluiting Parelvisserslaan - onze vestiging Amstelveen blijft bereikbaar!

  Van maandag 24 april tot en met woensdag 26 april laat de Gemeente Amstelveen asfalteringswerkzaamheden uitvoeren aan de Parelvisserslaan. Omdat deze werkzaamheden dichtbij onze vestiging in Amstelveen zijn, willen we u graag informeren over een eventuele omleidingsroute. 

  Lees verder
 • De nieuwe Dacia Jogger HYBRID 140

  De veelzijdige zevenpersoons gezinsauto die voor iedereen bereikbaar is. Het model combineert de lengte van een stationwagen met de interieurruimte van een MPV en de kenmerken van een SUV.

  Lees verder

Onze reviews
Wat zeggen onze klanten?

Totaal

9.7

Verkoop

9.7

Totaal

9.7

Werkplaats

10


 • Shari

  10
  Sales Alle reviews

  Weer een tevreden klant erbij en 5 sterren wat mij betreft, complimenten

  Zeer tevreden over de service bij Renault Nieuwendijk. Op een zaterdag zonder afspraak wezen kijken voor een Renault Captur. Ik werd snel geholpen en goed begeleid door Daan Knop. Bij Renault Nieuwendijk wordt echt met de klant meegedacht en deskundig advies geboden. Ik had al snel mijn oog laten vallen op een cappuccino-kleurige Capur met een zwart dak, werkelijk een pareltje. Daan nam de tijd om van alles te laten zien en uit te leggen en van de aflevering werd echt een feestje gemaakt. Het hele process als zeer prettig ervaren, kortom weer een tevreden klant erbij en 5 sterren wat mij betreft, complimenten!

 • RvH

  10
  Sales Alle reviews

  Fijne service!

  Zonder afspraak op een zaterdag toch supersnel en kundig geholpen door een verkoper om mijn Megane e-tech te verbinden met My Renault. Ook al was de auto niet bij Nieuwendijk aangeschaft. Fijne service!

 • Jeffrey

  10
  Sales Alle reviews

  Hier denken ze met de klant mee (in plaats van aan zichzelf)!

  Als je op zoek bent naar een mooie en fijne auto en graag vriendelijk, persoonlijk en niet opdringerig geholpen wilt worden, ga dan naar Renault Nieuwendijk in Amsterdam-Zuidoost. Hier denken ze met de klant mee (in plaats van aan zichzelf). Daan heeft ons zeer prettig geholpen en heeft daar uitgebreid de tijd voor genomen. Ook hoe hij zijn team aanstuurt is merkbaar/voelbaar; er is geen sprake van onderlinge concurrentie! Kortom een auto-adviseur, zoals elke autoverkoper zou moeten zijn!

 • Paul

  10
  Sales Alle reviews

  Ik kom hier zeker terug, als ik aan een nieuwe Renault toe ben!

  Arne van der Noord is vriendelijk, heeft mij geweldig geholpen en deskundig advies gegeven. Toen de auto eenmaal geleverd werd, nam hij de tijd om mij alles goed uit te leggen. Ik kom hier zeker terug, als ik aan een nieuwe Renault toe ben!

 • Tasha

  10
  Sales Alle reviews

  Als services een persoon was, dan was Renault Nieuwendijk dat!!

  Als services een persoon was, dan was Renault Nieuwendijk dat!! Wij zijn goed geholpen, duidelijke informatie en duidelijk afspraken. Van ons kregen ze een 10

Onze Vestigingen