Voorraad afbeelding

Onze voorraad
Vind uw auto

Maak uw keuze uit meer dan 200 auto’s

Bent u op zoek naar een nieuwe of jong gebruikte auto? Dan bent u bij Nieuwendijk aan het juiste adres. We hebben altijd een ruim aanbod aantrekkelijk geprijsde nieuwe en gebruikte auto’s op voorraad. Deze worden standaard afgeleverd inclusief een nieuwe APK en een onderhoudsbeurt volgens schema. Kom naar een van onze vestigingen of bekijk ons uitgebreide aanbod online.

Onze werkplaatsPlan zelf uw afspraak!

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud aan uw auto? Maak snel en eenvoudig een afspraak op het moment dat u het beste uitkomt. U ontvangt direct een bevestiging van uw afspraak. Benieuwd wat onderhoud voor uw auto kost? Vraag direct een prijsopgave aan.

Onze modellen

U rijdt al een nieuwe Renault vanaf €11.190,- Welk model kiest u?

Bekijk alle modellen

Actueel nieuws Meer nieuws


 • Nieuwendijk Electric Event | Groot succes!

  Donderdag 11 april vond in onze vestiging in Amsterdam West het Nieuwendijk Electric Event plaats, en wat was het een succes! Bijna 100 ondernemers en fleetowners hebben in een paar uur tijd een beeld gekregen van de toekomst in de binnenstedelijke gebieden als het gaat om mobiliteit.

  Lees verder
 • Renault EZ-FLEX: innovatief ‘last-mile delivery’ experiment

  De Renault EZ-FLEX is een compact en wendbaar voertuig dat ontwikkeld is om eenvoudig door druk stadsverkeer te manoeuvreren. Het model biedt een uitstekende combinatie van formaat en inhoud, gezien zijn lengte van 3,86 meter, breedte van 1,65 meter, hoogte van 1,88 meter en laadruimte van 3m3. Dit is mede bereikt door de compacte cockpit, die desondanks alle eigenschappen van een volwaardige bedrijfswagen biedt. De draaicirkel van slechts 4,5 meter maakt manoeuvreren in stedelijke smalle straten extra eenvoudig.

  Lees verder
 • Prijzen nieuwe Renault Twingo bekend!

  Het is zo ver, de nieuwe Renault Twingo is hier! Het model heeft een nieuwe trendy look, is geavanceerder dan ooit en beschikbaar met nieuwe multimediasystemen. Renault levert de Twingo met keuze uit drie uitrustingsniveaus en drie motorvarianten voor prijzen vanaf € 12.390,-.

  Lees verder

Onze reviews
Wat zeggen onze klanten?

Totaal

9.6

Verkoop

9.6

Totaal

9.6

Werkplaats

9.6


 • Evert

  10
  Alle reviews

  Review

  Goede voorlichting. Snelle afhandeling van de aankoop van mijn Twingo. Bevalt goed!

 • Evert

  10
  Alle reviews

  Review

  Heb mijn Twingo nu bijna 6 jaar met 145.000 op de teller. Zowel de monteurs als de receptie van Renault Nieuwendijk hebben me door de jaren heen vriendelijk en goed geholpen. Voor een volgende auto weet ik waar ik heen moet!

 • Bas

  10
  Alle reviews

  Review

  Aangezien ik voor het eerst een tamelijk nieuwe Renault Clio heb gekocht (45.000 km) was ik van plan om deze in onderhoud te geven bij een officiele Renault dealer. Helaas bleek na dit onderhoud dat mijn wielen niet meer in balans waren. Dit is mij in alle jaren dat ik al Renault rijd maar het onderhoud bij vakgarages heb laten doen nog nooit overkomen. Het lijkt een kleinigheid maar ik moest er opnieuw een afspraak voor maken en aangezien ik ‘al zoveel had betaald’ was dit gratis. Helaas was dit dus de laatste keer dat ik mijn auto naar een officiële Renault dealer heb gebracht.

 • Fred Hekkelman

  10
  Alle reviews

  Review

  Ik rij sinds 3 jaar Renault (van de zaak). Een Clio Estate. Ben zeer tevreden over deze wagen. Rijdt prettig, ziet er goed uit. Uiteraard hoort daar een garage bij en vanwege de ligging dicht bij huis, lag Nieuwendijk Amstelveen voor de hand. Nou, geen spijt van, werkelijk een prima dealer. Vriendelijke medewerkers, beurten altijd goed uitgevoerd, nooit iets te klagen achteraf. Vanochtend zelfs direct geholpen met een lekkage in mijn band, ondanks de drukte die dag. Complimenten en dank voor de snelle hulp.

 • j.baay

  10
  Alle reviews

  Review

  komen hun afspraken na Kundig personeel

Onze Vestigingen