Voorraad afbeelding

Onze voorraad
Vind uw auto

Maak uw keuze uit meer dan 200 auto’s

Bent u op zoek naar een nieuwe of jong gebruikte auto? Dan bent u bij Nieuwendijk aan het juiste adres. We hebben altijd een ruim aanbod aantrekkelijk geprijsde nieuwe en gebruikte auto’s op voorraad. Deze worden standaard afgeleverd inclusief een nieuwe APK en een onderhoudsbeurt volgens schema. Kom naar een van onze vestigingen of bekijk ons uitgebreide aanbod online.

Onze werkplaatsPlan zelf uw afspraak!

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud aan uw auto? Maak snel en eenvoudig een afspraak op het moment dat u het beste uitkomt. U ontvangt direct een bevestiging van uw afspraak. Benieuwd wat onderhoud voor uw auto kost? Vraag direct een prijsopgave aan.

Onze modellen

U rijdt al een nieuwe Renault vanaf € 9.890,- Welk model kiest u?

Bekijk alle modellen

Actueel nieuws Meer nieuws


 • Renault op de Autoshow van Parijs 2018: 120 jaar duurzame mobiliteit voor iedereen

  Tijdens de Autosalon van Parijs toont Renault zijn complete visie op duurzame en gedeelde mobiliteit van de toekomst met drie gerobotiseerde conceptmodellen: EZ-ULTIMO, een robo-voertuig voor een premium mobiliteitservaring. EZ-PRO, een gerobotiseerd voertuig voor last-mile delivery. EZ-GO, een gerobotiseerd voertuig voor alledaagse, gedeelde mobiliteit in steden.

  Lees verder
 • Renault EZ-PRO: gerobotiseerde stedelijke distributie

  Snelheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn essentieel om te voldoen aan de wensen van consumenten, vooral in een tijd waarin het aantal online bestellingen sterk toeneemt. Dit gaat gepaard met steeds snellere en nauwkeurigere levertijden, terwijl de regelgeving voor toegang tot steden en stadscentra alsmaar strenger worden.

  Lees verder
 • De nieuwe Renault Kadjar: attractieve stijl en nog meer comfort

  Met zijn vloeiende lijnen, dynamische kwaliteiten en hoog comfortniveau verkreeg de Renault Kadjar bij zijn introductie in 2015 direct een sterke positie in het compacte SUV-segment. De nieuwe Renault Kadjar is op alle fronten verbeterd. Traditionele SUV-kenmerken worden gecombineerd met een extra attractieve en stijlvolle uitstraling met dynamische, strakke lijnen.

  Lees verder

Onze reviews
Wat zeggen onze klanten?

Totaal

9.6

Verkoop

9.6

Totaal

9.6

Werkplaats

9.6


 • j.baay

  10
  Alle reviews

  Review

  komen hun afspraken na Kundig personeel

 • van der vlugt

  10
  Alle reviews

  Review

  Vandaag de Talisman Initiale Paris mogen ophalen. Verkoop heeft alles waargemaakt wat ze belooft hadden. Wat een heerlijke rij ervaring!
  Super goed geholpen, een dikke 10

 • Vermeij

  10
  Alle reviews

  Review

  Jullie hebben alles gedaan om het onderdeel wat zeer moeilijk te verkrijgen is van mijn renault espace toch te vinden mijn dank hier voor echt top service en zeer vriendelijk dit bedrijf raad ik bij iedereen aan

 • Boekeloo

  10
  Alle reviews

  Review

  Ik heb bij “Renault Nieuwendijk” een occasion gekocht en ik kan niet anders zeggen dat de service echt TOP is. Wat een klantvriendelijk bedrijf is diti!!! Ik snap heel goed dat veel mensen de weg naar DIT bedrijf weten te vinden. Aanbevolen,

Onze Vestigingen