Nieuwendijk Aalsmeer
vestigingen

Aalsmeer
Zwarteweg 93
1431 VK Aalsmeer
0297 - 383 080
info@renault-nieuwendijk.nl

Werkplaats

Maandag t/m vrijdag
8.00 tot 17.00 uur
Zaterdag
9.00 tot 13.00 uur

Showroom

Maandag t/m vrijdag
9.00 tot 18.00 uur
Zaterdag
9.00 tot 17.00 uur

Routebeschrijving

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw dealer
Aalsmeer

Welkom bij vestiging Aalsmeer

Renault Nieuwendijk is ruim 40 jaar een begrip in Aalsmeer. In ons ruime pand, op de hoek van de Zwarteweg en N196, bent u van harte welkom om alle Renault- en Daciamodellen en een gevarieerd aanbod occasions te bekijken. Onze enthousiaste medewerkers voorzien u graag van een deskundig advies.
Ook voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Onze werkplaats is uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur, onze goed opgeleide technici gebruiken uitsluitend merkonderdelen en zorgen ervoor dat uw auto in topconditie blijft.

Elektrisch rijden heeft veel voordelen. Ons merk Renault en ons bedrijf lopen voorop in deze nieuwe ontwikkeling. Renault Nieuwendijk Aalsmeer is officieel ZE(Zero Emission)-dealer. Graag laten wij u kennismaken met alle elektrische Renaultmodellen en informeren wij u over probleemloos elektrisch rijden.

Bent u ondernemer? Dan is Renault Nieuwendijk uw partner bij uitstek. In ons Business Center in Aalsmeer hebben wij alle kennis en faciliteiten in huis om u als zakelijke klant optimaal te bedienen.

Wij zijn er trots op dat onze vestiging in Aalsmeer door Renault Nederland geselecteerd is als supplied dealer. Dit houdt in dat wij alle pool- en PR auto’s van de importeur onderhouden. Dit brengt met zich mee dat wij nieuwe modellen vaak als eerste kunnen tonen.

Vacatures bij deze vestiging

Wij stellen ons graag persoonlijk aan u voor