Renault
SCÉNIC E-TECH 100% ELECTRIC

De eerste duurzamer ontworpen, 100% elektrische gezinsauto

Deze volledig elektrische gezinsauto is doelgerichter, toegankelijk en moderner dan ooit. Hij tilt duurzame ontwikkeling en veiligheid naar een hoger niveau. De Renault Scenic E-Tech electric baant een nieuw pad naar groenere, veiligere en meer vooruitstrevende mobiliteit. Tot 24% van de materialen van het voertuig zijn gerecycled en 90% van de auto is recyclebaar, inclusief de batterij. De reis naar nieuwe, veiligere en verantwoordelijkere mobiliteit is begonnen!

Alles nieuw, behalve de naam
Bijna 30 jaar terug, in ’96, debuteerde de Scénic als Renault Mégane Scénic, de eerste compacte Europese MPV. Gezinnen veranderen, net als hun gewoontes van reizen, kijk op het milieu en veiligheid. Maar de Scenic is altijd met hen mee veranderd – en was hen soms zelfs een stap voor. Nu, als volledig elektrische auto, herdefinieert de nieuwe Scenic het C-segment, met behoud van zijn gezinsvriendelijke aard, innovatieve technologie en veelzijdigheid. Hij nodigt uit om te reizen, wat wordt ondersteunt door zijn actieradius van meer dan 620 kilometer (WLTP). Het is de eerste elektrische auto met een duurzamer ontwerp, dat waarde hecht aan het welzijn van zijn passagiers en de wereld om zich heen.

Early Bird deal!
Ontdek de exclusieve Early Bird deal op de Renault Scenic E-Tech Electric! Plaats tussen 1 januari en 31 maart je bestelling voor de gloednieuwe Scenic en profiteer van een kosteloos safety optiepakket ter waarde van €800 (Techno/Esprit Alpine) of €1.000 (Iconic). Meer weten? Bekijk onze Renault Scenic Early Bird deal.

Mogen we jou op de hoogte houden?
Wil je graag op de hoogte blijven van alle updates rondom de nieuwe Scénic E-tech Electric? Laat je gegevens achter en wij nemen spoedig contact met je op!

Houd mij op de hoogte

Renault SCÉNIC E-TECH 100% ELECTRIC

Bekijk voorraad Bekijk acties

Fotogalerij


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

90% recyclebare materialen

Geen leer in de cockpit en volledig recyclebare materialen voor de stoelen: in de cockpit is 28% van de materialen gerecycled en vervaardigd uit bioproducten. De batterij bevat 12 repareerbare en recyclebare modules.

E-Tech 100% electric aandrijfsysteem

Het nieuwe elektrische platform heeft een ultradunne batterij en een zeer laag zwaartepunt. Samen met de krachtige en soepele 220 pk elektrische motor garandeert de Scenic E-Tech 100% electric een optimale rij-ervaring.

Tot 625 km zorgeloos rijden

De Scenic E-Tech 100% electric heeft een warmtepomp voor een optimaal thermisch beheer en behoud van de actieradius. Hij voldoet aan al jouw behoeften op het gebied van mobiliteit.

Binnen 30 minuten opladen tot 335 km aan actieradius

Laad de auto in slechts 30 minuten voldoende op voor lange ritten, tot wel 335 km aan WLTP-actieradius, bij een snellaadpunt met minstens 150 kW⁷ gelijkstroomvermogen. De Scenic E-Tech 100% electric wordt geleverd met een laadkabel die geschikt is voor gebruik bij wandlaadpunten en openbare laadstations.

Ruimte voor iedereen in de auto

Dankzij de slim ontworpen platte vloer wordt de ruimte geoptimaliseerd. De auto heeft een royale opbergruimte van meer dan 38 liter. De achterstoelen bieden ruimte en comfort, met wel 27,8 cm aan knieruimte.

Ontdek ‘m nu bij Nieuwendijk!

Renault SCÉNIC E-TECH 100% ELECTRIC downloads

Wilt u meer informatie over de Renault SCÉNIC E-TECH 100% ELECTRIC? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!