Renault
SCÉNIC E-TECH 100% ELECTRIC

De eerste duurzamer ontworpen, 100% elektrische gezinsauto

Deze volledig elektrische gezinsauto is doelgerichter, toegankelijk en moderner dan ooit. Hij tilt duurzame ontwikkeling en veiligheid naar een hoger niveau. De Renault Scenic E-Tech electric baant een nieuw pad naar groenere, veiligere en meer vooruitstrevende mobiliteit. Tot 24% van de materialen van het voertuig zijn gerecycled en 90% van de auto is recyclebaar, inclusief de batterij. De reis naar nieuwe, veiligere en verantwoordelijkere mobiliteit is begonnen!

Alles nieuw, behalve de naam
Bijna 30 jaar terug, in ’96, debuteerde de Scénic als Renault Mégane Scénic, de eerste compacte Europese MPV. Gezinnen veranderen, net als hun gewoontes van reizen, kijk op het milieu en veiligheid. Maar de Scenic is altijd met hen mee veranderd – en was hen soms zelfs een stap voor. Nu, als volledig elektrische auto, herdefinieert de nieuwe Scenic het C-segment, met behoud van zijn gezinsvriendelijke aard, innovatieve technologie en veelzijdigheid. Hij nodigt uit om te reizen, wat wordt ondersteunt door zijn actieradius van meer dan 620 kilometer (WLTP). Het is de eerste elektrische auto met een duurzamer ontwerp, dat waarde hecht aan het welzijn van zijn passagiers en de wereld om zich heen.

Op zoek naar accessoires voor jouw Scénic?
Ben je op zoek naar een upgrade, groot of klein, voor jouw nieuwe Scénic? In de accessoire e-shop vind je altijd een passende match. Of je nu gaat voor nieuwe velgen, matten of parkeersensoren; in onze e-shop vind je alles wat je zoekt!

Accessoire e-shop

In alle showrooms beschikbaar voor een proefrit
Wil jij de 100% elektrische Scenic zelf ervaren? Je kunt ‘m nu in al onze showrooms komen proefrijden. Plan nu direct jouw proefrit in!

Accessoire e-shop

Renault SCÉNIC E-TECH 100% ELECTRIC

Bekijk voorraad Bekijk acties

Fotogalerij


  • interieur renault scenic 2024
  • interieur renault scenic 2024

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

90% recyclebare materialen

Geen leer in de cockpit en volledig recyclebare materialen voor de stoelen: in de cockpit is 28% van de materialen gerecycled en vervaardigd uit bioproducten. De batterij bevat 12 repareerbare en recyclebare modules.

E-Tech 100% electric aandrijfsysteem

Het nieuwe elektrische platform heeft een ultradunne batterij en een zeer laag zwaartepunt. Samen met de krachtige en soepele 220 pk elektrische motor garandeert de Scenic E-Tech 100% electric een optimale rij-ervaring.

Tot 625 km zorgeloos rijden

De Scenic E-Tech 100% electric heeft een warmtepomp voor een optimaal thermisch beheer en behoud van de actieradius. Hij voldoet aan al jouw behoeften op het gebied van mobiliteit.

Binnen 30 minuten opladen tot 335 km aan actieradius

Laad de auto in slechts 30 minuten voldoende op voor lange ritten, tot wel 335 km aan WLTP-actieradius, bij een snellaadpunt met minstens 150 kW⁷ gelijkstroomvermogen. De Scenic E-Tech 100% electric wordt geleverd met een laadkabel die geschikt is voor gebruik bij wandlaadpunten en openbare laadstations.

Ruimte voor iedereen in de auto

Dankzij de slim ontworpen platte vloer wordt de ruimte geoptimaliseerd. De auto heeft een royale opbergruimte van meer dan 38 liter. De achterstoelen bieden ruimte en comfort, met wel 27,8 cm aan knieruimte.

Ontdek ‘m nu bij Nieuwendijk!

Veelgestelde vragen over de Scenic

Welke uitvoeringen zijn er van de Renault Scenic?

De Renault Scenic is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: Evolution, Techno, Esprit Alpine en Iconic. Bekijk alles over de verschillende uitvoeringen van de Scenic E-Tech 100% electric.

Wat kost de Renault Scenic?

De Renault Scenic is verkrijgbaar vanaf 42.470 of vanaf € 619 met private lease. Bekijk alle prijzen van de Scenic E-Tech 100% electric.

Wat is het trekgewicht van de Renault Scenic?

De Renault Scenic beschikt over een maximaal trekgewicht van 1100 kg geremd. Genoeg voor het trekken van kleine aanhangers en caravans. Ongeremd mag de Scenic 750 kg trekken. Bekijk meer specificaties van de Scenic E-Tech 100% electric.

Wat zijn de afmetingen van de Renault Scenic?

De afmetingen van de Renault Scenic zijn als volgt: Lengte: 4470 mm. Breedte met buitenspiegels: 2085 mm. Hoogte: 1571 mm. Bekijk meer specificaties van de Scenic E-Tech 100% electric.

Renault SCÉNIC E-TECH 100% ELECTRIC downloads

Wilt u meer informatie over de Renault SCÉNIC E-TECH 100% ELECTRIC? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!