Renault
ESPACE

Een nieuw tijdperk breekt aan

Alles wordt anders met de nieuwe Renault ESPACE. Bijzondere lijnen vormen een robuust, vloeiend design. De crossover eigenschappen benadrukken en herdefiniëren de elegante stijl van deze unieke auto. De nieuwe ESPACE nodigt uit tot nieuwe inzichten.

Nieuwsgierig? Bereken online uw inruilwaarde en ontvang direct een offerte per e-mail. Voor een exacte taxatie van uw auto en een offerte op maat ontvangen wij u graag in een van onze showrooms, onze verkoopadviseurs staan u graag te woord. U kunt dan meteen een vrijblijvende proefrit maken!

Fotogalerij


Financier deze Renault ESPACE met een persoonlijke lening met 5,90% rente*

Rij ‘m nu voordelig!

Wilt u deze Renault ESPACE direct rijden? Sluit dan nu meteen een financiering af.

Wij bieden u scherpe financieringsprijzen, bereken direct wat het u gaat kosten. Kies de gewenste soort financiering, de looptijd, de gewenste aanbetaling en uw gewenste kilometrage. Vraag een offerte op maat aan.

Rij deze Renault ESPACE nu voor p/mnd*

Offerte aanvragen

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelzeggende Momenten

De nieuwe Renault Espace toont passie voor design, tot in de kleinste details. Met de PURE VISION LED-lampen heeft u de stad in uw greep. De wielen en chroomdetails op het exterieur accentueren zijn krachtige rondingen. Het elan van een crossover, herkenbaar in ieder detail.

Ontdek het overweldigende plezier

Het ontwerp van de nieuwe Espace is geïnspireerd op het luxe interieur van een privéjet, waardoor u meteen zin in reizen krijgt. Het comfort van de stoelen, heel veel licht, kwalitatief hoogwaardige materialen en een warme en innovatieve uitstraling… Een visionaire stijl die al uw zintuigen prikkelt.

Ontworpen om uw zintuigen te prikkelen

Intens rijplezier zoals u dat wenst. Design en technologie vormen één geheel en strelen uw al uw zintuigen voor nog meer rijplezier. Met alle belangrijke functies binnen handbereik, inclusief het nieuwe R-Link multimedia- en navigatiesysteem en Renault Multi SENSE®, kunt u de rijbeleving en de ambiance aan boord personaliseren. Het voelt alsof u in een cockpit zit waar u alles onder controle heeft.

Rijden met gevoel

De nieuwe Espace is uitgerust met het exclusieve Multi-SENSE® -systeem, waarmee u het rijgedrag van uw auto kunt aanpassen aan uw stemming. Van maximaal comfort tot uiterst sportief. U bepaalt wat er gebeurt – op elke moment en bij elke snelheid. Renault Multi-SENSE® stemt de diverse systemen in de Espace feilloos op elkaar af om het rijplezier en het comfort te vergroten, zoals het 4Control®-onderstel, Electronic Damper Control, de ambianceverlichting in het interieur en het sfeergeluid dat u kan selecteren en personaliseren. Vijf verschillende modi staan garant voor vijf unieke rijervaringen.

Kiezen voor sport

Snel en krachtig optrekken? In de Sport-stand van Multi-SENSE® ervaart u het crossoverkarakter van de nieuwe Espace helemaal. Door de respons van het chassis aan te passen in combinatie met de Electronic Damper Control zorgt het 4Control-systeem voor een sublieme rijervaring. Een straffe wegligging, direct stuurgevoel en een sportief acceleratievermogen: het extreme reactievermogen van de Espace zorgt voor een intense beleving van elke bocht.

Kiezen voor Comfort

Selecteer de Comfort-stand van Multi-SENSE® voor maximaal comfort. Ontspannen rijden met moeiteloze stuurbewegingen en aangepaste schokdempers die oneffenheden in het wegdek gladstrijken. De blauw getinte verlichting geeft rust en de massagestoel zorgt voor een gevoel van puur welzijn. De Espace biedt zelfs assistentie voor uw geest.

4Control® De perfecte weg

De nieuwe Espace is één met de weg. Het 4Control®- systeem met vier meesturende wielen is een exclusieve innovatie van Renault, waarmee de wendbaarheid en de bediening in het stadsverkeer worden geoptimaliseerd dankzij meesturende achterwielen. In dynamische omstandigheden vergroot dit systeem de wegligging door extra stabiliteit en door een snellere respons op uw rijstijl. De Electronic Damper Control is voor het eerst gecombineerd met het 4Control®-systeem en zorgt zo voor aanpassing van de ophanging aan het wegdek, de snelheid van de auto en de gekozen Multi- SENSE® -stand.

Ontdek ‘m nu bij Nieuwendijk!

Renault ESPACE downloads

Wilt u meer informatie over de Renault ESPACE? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!