Renault
5 E-TECH ELECTRIC

De terugkeer van een icoon: de Renault 5

In de jaren 70 kwam Renault met de revolutionaire 5: een stadsauto die dankzij innovatieve techniek ook geschikt was voor de snelweg. In die tijd was dat bijzonder voor zo’n compacte auto. Dit icoon is terug, deze keer als felgekleurde, elektrische stadsauto. De nieuwe 5 E-Tech electric is volledig elektrisch, met een actieradius van maximaal 400 km en een bijzonder scherpe vanafprijs van €24.990,-.

Highlights Renault 5 E-Tech electric

  • Vanafprijs van € 24.990,-
  • Volledig elektrisch
  • Accupakket van 40 en 52 kWh
  • Tot 400 km actieradius

Nu te bestellen!

De Renault 5 maakt een verpletterende indruk. Opvallender, speelser, vriendelijker en nog steeds oh zo chic. Een levendige, gewaagde stadsauto met een rijbereik tot 410 km. Val jij voor zijn Franse charme? R5 is back en nu te bestellen! Verkrijgbaar in Techno, Iconic en FIVE uitvoering. Is een 90 pk urban range voor jou voldoende, of kies jij voor een 190 pk comfort range? De keuze is aan jou! Neem contact op voor meer informatie of om te bestellen.

Neem contact op

Renault 5 E-TECH ELECTRIC

Bekijk voorraad

Fotogalerij


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Iconisch design

In 2021 toonde Renault voor het eerst de Renault 5 Prototype. Goed nieuws voor alle fans van het design: de productieversie toont bijzonder veel overeenkomsten met het concept. Op 26 februari 2024 wordt de productieversie officieel onthuld op het Autosalon van Genève. Op de foto’s hierboven zie je al enkele prachtige details van deze productieversie.

Tot 400 km actieradius

De Renault 5 E-Tech electric wordt in eerste instantie geleverd met een 52 kWh groot accupakket. Daarmee komt de compacte ev maximaal 400 km (WLTP) ver. Later volgt ook een accupakket van 40 kWh. De actieradius van deze versie wordt later bekendgemaakt.

Bidirectioneel laden

De accu van de Renault 5 E-Tech electric ondersteunt bidirectioneel laden, wat betekent dat je stroom kunt onttrekken aan de auto. Bijvoorbeeld om de accu van je elektrische fiets op te laden.

Bijzonder scherp geprijsd

Het aanschaffen van een elektrische auto is voor veel mensen niet weggelegd. De prijzen zijn simpelweg te hoog. Met de komst van de 5 E-Tech electric brengt Renault daar verandering in. De geschatte vanafprijs bedraagt € 25.000,-. In dit prijssegment is de keuze tot nu toe beperkt. De Renault 5 E-Tech electric biedt een bijzonder goede verhouding tussen prijs en actieradius.

Duurzaam geproduceerd in Frankrijk

De 5 E-Tech electric wordt gebouwd in de fabriek in Douai, een stad in het noorden van Frankrijk. Maar liefst 85% van de onderdelen van de 5 E-Tech electric is recyclebaar.

Renault 5 E-TECH ELECTRIC downloads

Wilt u meer informatie over de Renault 5 E-TECH ELECTRIC? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!