Renault
5 E-TECH ELECTRIC

In 2024 vieren we de terugkeer van een icoon: de Renault 5

In de jaren 70 kwam Renault met de revolutionaire 5: een stadsauto die dankzij innovatieve techniek ook geschikt was voor de snelweg. In die tijd was dat bijzonder voor zo’n compacte auto. Begin 2024 keert dit icoon terug en het belooft het een revolutionaire auto te worden. De nieuwe 5 E-Tech electric is volledig elektrisch, met een actieradius van maximaal 400 km en een bijzonder scherpe vanafprijs van rond de € 25.000,-.

Highlights Renault 5 E-Tech electric

  • Geschatte vanafprijs van € 25.000,-
  • Volledig elektrisch
  • Accupakket van 40 en 52 kWh
  • Tot 400 km actieradius

de oude en nieuwe renault 5 naast elkaar

Krijg voorrang bij het bestellen van jouw 5 E-Tech electric

Als één van de eersten jouw 5 E-Tech electric samenstellen, bestellen én rijden? Schaf dan eenmalig de R Pass aan voor 150 euro. De R Pass biedt 5 grote voordelen:

1. Als eerste samenstellen en bestellen
Je mag als een van de eersten jouw 5 E-Tech electric met 52 kWh accupakket samenstellen en bestellen.

2. Rijd als een van de eersten in dit nieuwe icoon
De productie van jouw 5 E-Tech electric krijgt voorrang, zodat je het icoon al in de herfst van 2024 in ontvangst neemt.

3. Exclusieve toegang tot events
Je krijgt de gelegenheid om de 5 E-Tech electric als een van de eersten in het echt te bekijken tijdens een exclusief event.

4. Je steunt het Give Me 5-programma
Van de 150 euro doneert Renault 50 euro aan het Give Me 5-programma. Met dit sociale project worden jongeren uit probleemwijken geholpen. Dat doen ze onder andere door sport toegankelijker te maken.

5. Ontvang een schaalmodel
Nog voordat je de sleutels in ontvangst neemt, ontvang je een schaalmodel van de 5 E-Tech electric in schaal 1:43.

Ik wil een R Pass

Renault 5 E-TECH ELECTRIC

Bekijk voorraad

Fotogalerij


Onze voorraad Renault Master

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Master staan?

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Iconisch design

In 2021 toonde Renault voor het eerst de Renault 5 Prototype. Goed nieuws voor alle fans van het design: de productieversie toont bijzonder veel overeenkomsten met het concept. Op 26 februari 2024 wordt de productieversie officieel onthuld op het Autosalon van Genève. Op de foto’s hierboven zie je al enkele prachtige details van deze productieversie.

Tot 400 km actieradius

De Renault 5 E-Tech electric wordt in eerste instantie geleverd met een 52 kWh groot accupakket. Daarmee komt de compacte ev maximaal 400 km (WLTP) ver. Later volgt ook een accupakket van 40 kWh. De actieradius van deze versie wordt later bekendgemaakt.

Bidirectioneel laden

De accu van de Renault 5 E-Tech electric ondersteunt bidirectioneel laden, wat betekent dat je stroom kunt onttrekken aan de auto. Bijvoorbeeld om de accu van je elektrische fiets op te laden.

Bijzonder scherp geprijsd

Het aanschaffen van een elektrische auto is voor veel mensen niet weggelegd. De prijzen zijn simpelweg te hoog. Met de komst van de 5 E-Tech electric brengt Renault daar verandering in. De geschatte vanafprijs bedraagt € 25.000,-. In dit prijssegment is de keuze tot nu toe beperkt. De Renault 5 E-Tech electric biedt een bijzonder goede verhouding tussen prijs en actieradius.

Duurzaam geproduceerd in Frankrijk

De 5 E-Tech electric wordt gebouwd in de fabriek in Douai, een stad in het noorden van Frankrijk. Maar liefst 85% van de onderdelen van de 5 E-Tech electric is recyclebaar.

Renault 5 E-TECH ELECTRIC downloads

Wilt u meer informatie over de Renault 5 E-TECH ELECTRIC? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!