Bandenservice


Renault Nieuwendijk is specialist in het wisselen van banden. Het aanbod in banden dat wij hebben is erg groot. Alle A-merken zoals Michelin, Pirelli, Goodyear, Continental, Bridgestone en Vredestein zijn bij ons verkrijgbaar tegen zeer scherpe prijzen. Bovendien hebben we ook een breed aanbod met goedkopere banden van andere merken.
Bestel vandaag nog uw band(en) bij Nieuwendijk en profiteer van korting wat kan oplopen tot 30%! 

Offerte aanvragen Maak een afspraak

Winterbanden opslag & wisselkosten

Onze vaste wissel- en opslag tarieven zijn erg scherp zodat u voor het kopen van uw banden, de bandenwissel, het uitlijnen en balanceren van de banden bij Nieuwendijk op het juiste adres bent.
Onderstaand kunt u onze scherpe tarieven vinden:

Tarieven winter-/zomerbanden wissels Standaard tarief Premiumpas tarief
Wisselen complete set € 45,00 € 35,00
Wisselen losse banden € 91,00 € 81,00
Opslag per seizoen € 42,50 € 42,50

Waarom winterbanden?

Omdat wij de afgelopen jaren nogal koude winters hebben gehad worden er steeds meer winterbanden aangeschaft. Winterbanden zorgen er onder andere voor dat uw remweg, bij een temperatuur onder de 7 graden, met de helft vermindert als u 50 km/h rijdt. Bovendien is het in veel landen verplicht om op winterbanden te rijden.
Bij Nieuwendijk hebben wij vele merken winterbanden. Informeer naar de mogelijkheden bij uw serviceadviseur, hij maakt graag voor u een passende offerte.

Landen waar winterbanden verplicht zijn

Tegenwoordig zijn winterbanden bij een rit richting sneeuw zo goed als onmisbaar. Zelfs voordat je de Alpen bereikt, kan het gebruik van winterbanden worden verplicht. Zo zijn in Oostenrijk winterbanden van 1 november tot 15 februari verplicht, in Duitsland tijdens winterse omstandigheden, in Frankrijk en Italië zijn ze verplicht in sommige gebieden en in Zwitserland geldt geen plicht, maar kun je wel een boete krijgen als je zonder het verkeer hindert.

Maar los van deze voorschriften is het vooral verstandig om kwalitatieve winterbanden te gebruiken. Ze bieden betere grip op de weg en verhogen de veiligheid tijdens winterse omstandigheden. Met winterbanden wordt de reis naar de sneeuw veilig en zorgeloos. Heb jij je zomerbanden nog niet ingeruild voor winterbanden? Plan dan nu een afspraak in onze werkplaats!

Plan jouw Bandenwissel