Nieuwendijk Uithoorn
vestigingen

Uithoorn
Zijdelweg 53
1421 TC Uithoorn
0297 - 563 044
info@autobedrijf-nieuwendijk.nl

Werkplaats

Maandag t/m vrijdag
8.00 tot 17.30 uur

Zaterdag kunt u voor service tussen 9.00 en 13.00 uur terecht bij onze vestigingen in Aalsmeer, Amsterdam Zuidoost & Hillegom

Routebeschrijving

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw dealer
Uithoorn

Welkom bij Nieuwendijk Uithoorn

Nieuwendijk Uithoorn vindt u aan de Zijdelweg. Nieuwendijk Uithoorn maakt met nog zeven vestigingen deel uit van de Nieuwendijk Groep. Dat heeft onder andere als voordeel dat wij u een grote voorraad gebruikte auto’s kunnen aanbieden.

Wij zijn in Uithoorn Nissan Specialist, Renault dealer/Dacia dealer en Erkend Reparateur en verkooppunt van nieuwe en gebruikte auto’s.  Wij bieden 24-uursservice aan bij pech onderweg en u kunt uitstekend bij ons terecht voor het onderhoud en de reparatie van uw auto. Wij zijn gespecialiseerd in de merken Nissan, Renault en Dacia maar ook met een ander merk helpen wij u graag. Bij een iets oudere auto kunnen wij u voordeliger onderdelen aanbieden.
Ons  team van goed opgeleide en ervaren mensen besteedt veel aandacht aan uw persoonlijke wensen. U kunt rekenen op een gemoedelijke sfeer, uitstekende service en optimale kwaliteit. Tot gauw!

Wij stellen ons graag persoonlijk aan u voor