Elektrisch rijden en MVO


Elektrische mobiliteit stelt je in staat jouw organisatie verder te verduurzamen. Je draagt daarmee bij aan een betere luchtkwaliteit en daarmee de leefbaarheid voor iedereen. De overheid stuurt steeds meer aan op de inzet van zero emissie voertuigen. Dit heeft ook impact op jouw bedrijf. Wij zien daarom kansen voor jou. Door je wagenpark tijdig en op de juiste manier te elektrificeren is het mogelijk extra of nieuwe business te genereren. Met elektrische voertuigen kun je bijvoorbeeld voldoen aan duurzaamheidseisen in aanbestedingen en heb je een streepje voor op de concurrentie.

Hoe duurzaam zijn wij?

Duurzaamheid staat binnen Nieuwendijk centraal. Terwijl bij veel autobedrijven dit thema  beperkt blijft tot het aanbieden van “Groene Labels” vinden wij dat onze invloedsfeer veel breder ligt. Binnen ons bedrijf wordt op verschillende terreinen inhoud gegeven aan het thema duurzaamheid. Een goed voorbeeld hiervan is de dagelijkse bedrijfsvoering in de werkplaatsen. Zo werden bijvoorbeeld energiebesparende verlichting en duurzame afvalverwerking doorgevoerd. Ook zijn de daken van de meeste vestigingen voorzien van zonnepanelen en daarmee zelfvoorzienend wat betreft energie.  Wij investeren ook in onze medewerkers middels cursussen op het gebied van MVO. Cursussen die overigens een goede voorbereiding bleken te zijn op het bepalen van het Certificaat Erkend Duurzaam.

Subsidie

Als particuliere klant kun je aanspraak maken op de overheidssubsidie voor elektrische personenauto’s. Bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte 100% elektrische Renault. Ga voor de compacte Renault ZOE, of kies  voor de nieuwe Renault Twingo Electric.
Lees hier over de subsidieregeling van de overheid. https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/sepp

Laadmogelijkheden

Bij ons kun je terecht met vragen ten aanzien van laadoplossingen. Laadoplossingen zijn zeer belangrijk bij de aanschaf van elektrische voertuigen. Wij stellen de continuïteit van jouw bedrijfsvoering voorop. Dit betekent dat wij meedenken over laadoplossingen die ervoor zorgen dat het ondernemen voorop staat en de elektrische auto’s perfect geïntegreerd zijn binnen jouw bedrijf.

Wij helpen je graag met vragen rondom wallboxen, laadpalen en laadpleinen en kunnen je in contact brengen met relevante partijen.
Onze vier Accountmanagers Zakelijke Markt, Rob, Martijn, Ali en Tom weten alles van elektrische voertuigen en laadinfrastructuur en voorzien je graag van een goed advies.

Alles over laadpalen Alles over laadpassen Alles over laadplein

Voordelen zakelijk

Elektrische mobiliteit stelt je in staat jouw organisatie verder te verduurzamen. Je draagt daarmee bij aan een betere luchtkwaliteit en daarmee de leefbaarheid voor iedereen. De overheid stuurt steeds meer aan op de inzet van zero emissie voertuigen. Dit heeft ook impact op jouw bedrijf. Renault ziet daarom kansen voor jou. Door je wagenpark tijdig en op de juiste manier te elektrificeren is het mogelijk extra of nieuwe business te genereren. Met elektrische voertuigen kun je bijvoorbeeld voldoen aan duurzaamheidseisen in aanbestedingen en heb je een streepje voor op de concurrentie.

  • Lagere onderhoudskosten
  • Geen wegenbelasting
  • Lagere brandstofkosten
  • 8% bijtelling voor de zakelijke rijder

Declareren
In veel gevallen, betaald de werkgever de kosten voor het opladen van de auto, zoals dit ook gebeurt met een brandstofpas. Kun je jouw auto thuis opladen, kun je veelal deze kosten ook declareren, maar spreek dit goed af met je werkgever. Renault biedt je een slimme wallbox waarmee je eenvoudig je energieverbruik van je auto en de kosten voor het laden overzichtelijk in kaart brengt.

Bekijk subsidieregelingen MIA en Vamil

Modellen overzicht ZE