Occasion financiering


Je occasion financieren vanaf 3,9% rente

Vervul uw wensen en kies de auto van uw dromen. Renault Nieuwendijk biedt u hierbij een passende financieringsvorm aan. Kies en bereken de passende oplossing in overleg met ons verkoopteam: flexibel, gemakkelijk en voordelig!

Wat is Renault Flex Occasion?

Heb jij een tweedehands Renault op het oog maar houd jij je spaargeld liever achter de hand? Met Renault Flex Choice Occasion heb je die keuze. Je rijdt dan een Renault zonder je (volledige) spaargeld in te leggen. Stel nu zelf je financiering samen en kies of je (extra) services erbij afneemt. Met deze services heb je bijvoorbeeld de komende jaren geen zorgen over onderhoudskosten. Bovendien profiteer je van een lagere rente op je lening. Want hoe meer services, hoe lager de rente. En bij aanschaf van ‘Garantieplus’ én ‘My Revision onderhoudscontract’ daalt de rente nog verder naar 3,9%. Kortom: met Renault Flex Choice Occasion is er altijd een oplossing die bij jou past.

Bekijk occasions

Hoe werkt Renault Flex Choice?

  • Kies jouw Renault
  • Kies de looptijd: 24, 36, 48 of 60 maanden
  • Kies of je de hele aanschafwaarde of een gedeelte wilt financieren
  • Wel of geen verlengde garantie?
  • Wel of geen onderhoudscontract?
  • Wel of geen slottermijn?

 


Wat zijn services?

Met de services GarantiePlus en My Revision-onderhoudscontract heb je de komende jaren geen zorgen. Met Garantieplus verleng je de garantie van jouw tweedehands auto én heb je pechhulp in heel Europa. Met Garantieplus ben je bovendien beschermt tegen financiële gevolgen van verborgen gebreken bij aankoop van jouw occasion. Garantieplus is ook beschikbaar op occasions van andere merken, gekocht bij de Renault-dealer die minder dan 100.000 km op de teller hebben en jonger zijn dan 5 jaar. Met de aanschaf van MyRevision sta je nooit voor onverwachte kosten voor onderhoudsbeurten. Bij de aanschaf van services in combinatie met een financiering, profiteer je bovendien van een lagere rente. Hoe meer services, hoe lager de rente.

Je kiest zelf of je de services mee financiert of in één keer betaalt. Als je services meefinanciert wordt het bedrag verspreid over het aantal maanden van de financiering. Hoe meer services, hoe lager de rente.

Lees meer over GarantiePlus

Wat is een slottermijn?

Bij een gewone financiering betaal je maandelijks rente en aflossing over het gefinancierde bedrag. Kies je voor Flex Choice Occasion met een slottermijn, dan betaal je gedurende het contract alleen rente en geen aflossing over dat bedrag. Je maandlasten worden hiermee lager.

De slottermijn betaal je aan het einde van de looptijd in één keer terug. Een goede ‘slottermijn’ is lager dan de verwachte restwaarde. Zo houd je aan het eind van de looptijd nog geld over voor de aanbetaling van je volgende Renault.

Wil je tijdens het contract extra aflossen of het openstaande saldo vervroegd inlossen? Dat is mogelijk met Renault Flex Occasion.

Neem contact met ons op

Voorbeeldberekening Renault Flex Choice Occasion

 

Renault Flex Occasion (RFO) is geldig op alle merken occasions gekocht in het Renault-netwerk. Jaarlijks kostenpercentage van 5,9% bij autofinanciering zonder GarantiePlus (verlengde garantie) of My Revision (onderhoudscontract), 4,9% bij aanschaf van GarantiePlus óf My Revision, 3,9% bij aanschaf (al dan niet meegefinancierd) GarantiePlus & My Revision. Looptijd 12 tot 60 maanden, geen maximaal te financieren bedrag, slottermijn mogelijk. De max. slottermijn hangt af van de looptijd van de financiering en berekend o.b.v. waarde van de auto (40% bij 36 maanden, 30% bij 48 maanden en 20% bij 60 maanden financiering). Op de financiering en services zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. De services zijn alleen beschikbaar op Renault Top Occasions. Renault Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van RFO zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (http://www.vfn.nl/consumenten/), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 82 jaar wordt. Vanaf 76 jaar min. 10% aanbetalen. Auto mag maximaal 15 jaar oud zijn aan het einde van de financiering. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Renault Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (www.renaultfinance.nl, KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden.


Op zoek naar financiering voor uw nieuwe auto?

Ga naar Renault Flex Choice