Take Good Care Service

De wereld is even tot stilstand gekomen en u brengt mogelijk veel tijd thuis door. Al onze Nieuwendijk vestigingen zijn gewoon geopend volgens de reguliere openingstijden. Komt u liever niet naar de showroom? Dat begrijpen we. Wij helpen u graag online verder of u kunt gebruik maken van onze TAKE GOOD CARe service. Een kosteloze thuisservice waarbij wij u telefonisch adviseren en uw favoriete auto laten zien in een persoonlijk (video)gesprek.

De showroom komt naar u toe
Ook een proefrit en de aflevering behoort tot deze service. Vanuit iedere locatie die u wenst, helpen wij u van A tot Z. Wij komen met het door u gekozen model voorrijden, zodat u vanuit uw voordeur in kunt stappen. Anders dan anders, maar mét onze vertrouwde service, op een verantwoorde manier waarbij onze medewerkers zich extra bewust zijn van hygiëne binnen en buiten uw auto en de landelijke RIVM richtlijnen volgen.

Take Good Care Service
Take Good Care Service

U werkt thuis, wij hebben uw auto graag bij ons!
TAKE GOOD CARe is er ook voor onderhoud. Velen van u zijn vanaf huis aan het werk en hebben de auto stil voor de deur staan. Juist in deze tijd hebben wij uw auto graag bij ons voor een onderhoudsbeurt, bandenwissel of reparatie.

Vindt u het ondanks alle maatregelen minder prettig ons te bezoeken? Ook dan zijn er mogelijkheden! We kunnen bellen, e-mailen, chatten en afspraken maken over het brengen van de auto. Wij denken graag met u mee, zodat we u toch kunnen helpen.

U blijft welkom bij Nieuwendijk

Natuurlijk bent u nog steeds van harte welkom in één van onze showrooms. Bekijk hier de openingstijden van onze vestigingen.

Uw gezondheid en die van onze medewerkers voorop. Daarom doen wij er alles aan u met een veilig gevoel te kunnen begeleiden in:

Renault modellen

De zoektocht naar een nieuwe Renault

Modellen
Occasions

Rijd direct weg, met een Renault uit voorraad.

Voorraad
Onderhoud en service

Bij onderhoud, reparatie of de bandenwissel

Werkplaats
Zakelijk

Het mobiel houden van uw werknemers

Zakelijk

Plan uw proefrit