Tips & Tricks
Ga fris en relaxt op weg, doe nú de gratis Airco Check!


Ga fris en relaxt op weg, doe nú de gratis Airco Check!

Als de lucht buiten fris is, waarom dan niet in je Renault?

In de lente wil je het liefst buiten genieten van de frisse lucht. Maar ook als je met je Renault op pad gaat wil je dit voorjaarsgevoel ervaren. Met de GRATIS Airco Check weet je hoe fris je Renault is.
Wij kennen je auto als geen ander. Daarom kun je bij ons gratis de Airco Check laten doen. We controleren de werking van de airco zodat je meteen weet of onderhoud noodzakelijk is. Deze check is gratis en het advies is uiteraard geheel vrijblijvend!

>> TIP: Wist je dat we een speciaal anti-allergie interieurfilter kunnen leveren?
Ideaal als je 
bijvoorbeeld last hebt van hooikoorts.


Is de airco dan toch toe aan onderhoud?
Dan profiteer je nu tijdelijk van deze actieprijzen:

Airco Reiniging voor € 39,-
Controleren werking en temperatuur
Visuele controle staat van leidingen
Reiniging (desinfecteren)
Optioneel pollenfilter vervangen

Airco Servicebeurt nu 20% korting
Koudemiddel vervangen
Compressorolie bijvullen
Lektest uitvoeren van het hele systeem d.m.v. contrastvloeistof
Optioneel pollenfilter vervangen


Ook relaxed: dagje wellness CADEAU

Kies je nu voor Airco onderhoud (keuze uit bovenstaande reiniging of servicebeurt), dan krijg je een dagje wellness cadeau*! Zo gaan jij en je Renault weer helemaal fris en relaxed op weg. 

Verzilver hier jouw gratis dagje wellness

We zien je graag bij ons in de werkplaats!

 

Maak een afspraak


Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen incl. btw. Actieperiode aircoaanbiedingen 1 maart t/m 31 mei 2019. Vraag je serviceadviseur naar de prijs van de Airco Servicebeurt voor jouw Renault. *Gratis dagje wellness voor één persoon is excl. boekingskosten, deze kunnen variëren per dag. Je toegang tot de wellness voor één persoon kun je t/m 20 december 2019 verzilveren via renault.nl/wellness. De bevestigingsmail met je ‘E-ticket code’ die je vervolgens ontvangt is geldig voor boekingen t/m 20 december 2019 bij de aangesloten resorts o.b.v. beschikbaarheid. Volg de instructies in de bevestigingsmail om je uiteindelijke reservering te doen. Voor de uitgifte van de passen geldt: zolang de voorraad strekt, OP=OP. (Prijs)wijzigingen en fouten voorbehouden. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op renault.nl.

Terug naar overzicht