Onderhoud


Daarvoor gaat u naar Nieuwendijk

Renault Nieuwendijk is de ideale partner voor het onderhouden en repareren van uw Renault of Dacia. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid door Renault en kennen daardoor uw auto als geen ander. Door middel van de modernste apparatuur, speciaal ontworpen voor de modellen van Renault, kan direct een diagnose worden gesteld en een eventueel mankement snel worden verholpen.

Het Renault onderhoudsprogramma staat voor duidelijkheid: constante intervallen tussen de onderhoudsbeurten en all-in prijzen waar u op kunt rekenen. Worden er tijdens het uitvoeren van de onderhoudsbeurt noodzakelijke reparaties geconstateerd, dan krijgt u een duidelijke prijsopgave vooraf. Heeft uw Renault of Dacia een onderhouds- of servicebeurt nodig, maak dan snel een afspraak!

Wilt u weten welke prijs u kunt verwachten voor een onderhoudsbeurt, het vervangen van de distributieriem of andere werkzaamheden dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt van ons een duidelijke offerte verwachten tegen een aantrekkelijke prijs.

 • Bekijk Onderhoud op Maat
  Onderhoud op Maat

  Altijd veilig en zorgeloos op weg dankzij Renault Onderhoud op Maat. Laat u adviseren door Nieuwendijk en kies voor onderhoud dat het beste bij uw Renault past.

  Meer informatie
 • Bekijk Bandenservice
  Bandenservice

  Banden zijn van essentieel belang voor comfort, veiligheid en efficiëntie van uw Renault. Nieuwendijk helpt u graag verder met het kiezen van de juiste band.

  Meer informatie
 • Bekijk Airconditioning
  Airconditioning

  De airco verhoogt niet alleen uw rijplezier, maar ook uw veiligheid. Hitte en stank blijven buiten de auto, zodat uw concentratie niet wordt verstoord. Het is daarom belangrijk dat de airco goed onderhouden wordt.

  Meer informatie