GarantiePlus


Langer garantie met GarantiePlus van Renault

Zorgeloos blijven rijden? GarantiePlus geeft u de zekerheid dat u, ook nadat de fabrieksgarantie voorbij is, niet voor onverwachte reparatiekosten komt te staan.

Een simpele en praktische oplossing om onbezorgd te rijden. Met GarantiePlus verlengt u de oorspronkelijke garantietermijn van uw nieuwe Renault. Dit geeft u de zekerheid dat u, ook nadat de fabrieksgarantie voorbij is, niet voor onverwachte reparatiekosten komt te staan.

De officiële Renault fabrieksgarantie bedraagt 2 jaar of 3 jaar met in het derde jaar een kilometerbeperking van 150.000, afhankelijk van het model. Met GarantiePlus kunt u deze periode voor sommige modellen verlengen tot wel 6 jaar!*

Met de GarantiePlus-pas die u bij dit contract ontvangt, kunt u vrijwel overal in Europa bij elke Renault-dealer terecht. U bent verzekerd van gratis professionele hulp bij autopech of schade. Niet alleen in Nederland, maar in vrijwel heel Europa. Een GarantiePlus overeenkomst kan bij uw Renault-dealer worden afgesloten door de eerste eigenaar tot twee jaar na aflevering van uw nieuwe Renault.

Samengevat de voordelen van GarantiePlus:

  • Geen onverwachte kosten na afloop van de fabrieksgarantie, maar 3 of 4 jaar zekerheid.
  • Reparaties worden door ervaren Renault technici uitgevoerd.
  • Er wordt gebruik gemaakt van originele Renault onderdelen. Veiligheid en garantie blijven intact.
  • GarantiePlus is verbonden aan de auto en gaat bij verkoop over naar de volgende eigenaar: gunstig voor de inruilwaarde.
  • Gratis Renault Route Service in vrijwel geheel Europa bij elke Renault-dealer.
  • GarantiePlus pas geldig in vrijwel geheel Europa, u kunt dus overal, bij elke Renault-dealer, terecht voor uw garantiewerkzaamheden.

Vraag uw verkoper naar de diverse mogelijkheden of stuur ons een e-mail met uw specifieke vraag.
GarantiePlus op Renault ouder dan 1 jaar en nog binnen fabrieksgarantie

Prijzen GarantiePlus 2017 inclusief BTW


*prijzen eenmalig en incl. 21% assurantiebelasting
De mogelijkheden zijn afhankelijk van het model. Naast deze gebruikelijke tarieven zijn er andere combinaties (looptijd / km) mogelijk, indien gewenst: vraag hiernaar bij het afsluiten. De verzekering eindigt wanneer hetzij de looptijd afloopt, hetzij het aantal kilometers overschreden wordt. Voor de looptijd (aantal maanden) wordt uitgegaan van de datum van ingebruikname van de auto en voor de kilometerstand van ‘kilometerstand 0’.

 

Is uw Renault ouder dan een jaar?

Is uw Renault ouder dan 1 jaar en wilt u GarantiePlus afsluiten? Dit kan tot het einde van de fabrieksgarantie. Daarna niet meer. Klik op onderstaande button en laat op deze pagina uw gegevens achter. Renault Financial Services neemt binnen 2 weken telefonisch contact met u op. Het GarantiePlus contract kan dan telefonisch worden afgesloten.

Verleng online uw garantie


Algemene Voorwaarden GarantiePlus