Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


Wanneer komt de Renault Austral?

De Renault Austral is vanaf december 2022 leverbaar bij Autobedrijf Nieuwendijk, met een vanafprijs van € 36.480. De splinternieuwe SUV is leverbaar als mild hybrid en als full hybrid. Op het gebied van uitrusting zijn er vijf verschillende uitvoeringen beschikbaar. 

Nog dit jaar 32x Renault Austral bij Nieuwendijk

Wil je als een van de eersten wegrijden in een nieuwe Austral? Goed nieuws. Op korte termijn komen er enkele tientallen Australs bij ons binnen. In verschillende kleuren, uitvoeringen en zowel de mild hybrid als de full hybrid variant.

Bekijk voorraad Austral

Uitvoeringen 

De Renault Austral is leverbaar in 5 verschillende uitvoeringen:

  • Equilibre (verwacht begin 2023)
  • Techno (snel leverbaar)
  • Techno Esprit Alpine (snel leverbaar)
  • Iconic (snel leverbaar)
  • Iconic Esprit Alpine (snel leverbaar)

De Renault Austral van achteren

Het nieuwe sportieve label Esprit Alpine beleeft zijn debuut op de nieuwe Austral. Nooit eerder was er een model dat deze naam mocht dragen. De verwijzing naar ons sportwagenmerk Alpine maakt meteen duidelijk waar deze uitvoering voor staat: Sportiviteit. Dat zie je niet aan de uiterlijke kenmerken zoals de unieke lichtmetalen velgen, maar ook aan de talloze details in het interieur. 

De Esprit Alpine beschikt altijd over de full hybrid aandrijflijn met een vermogen van 200 pk. De sportieve kenmerken beperken zich dus niet tot uiterlijk vertoon. 

 

Rijhulpsystemen & Google-integratie

In totaal (afhankelijk van uitvoering) beschikt de Renault Austral over maar liefst 32 rijhulpsystemen. Van adaptive cruise control tot around view monitor en Google-integratie. Kortom: alles staat in het teken van een comfortabele rit. Of dat nu in de binnenstad is, of naar Zuid-Frankrijk.

Bekijk voorraad Austral
Terug naar overzicht