Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


Twee elektrische Renaults voor de gemeente Edam-Volendam

Begin mei mochten onze collega’s Sjaak Nieuwendijk en Björn Bezemer (werkzaam bij onze vestiging in Amsterdam West) twee elektrische Renaults aan de gemeente Edam-Volendam afleveren. Het overhandigen van de autosleutels vond plaats bij het kantoor van de gemeente aan de Mgr. C. Veermanlaan, wethouder Wim Runderkamp nam de sleutels in ontvangst.

De nieuwe elektrische auto’s past in het duurzaamheidsbeleid van de gemeente Edam-Volendam. Namens de afdeling Onderhoud & Beheer van de gemeente waren bij de overhandiging present Geert van Niekerken, Peter de Wit en Jan Molenaar (Luns). Om de elektrische Renault Kangoo en Renault Zoë op te kunnen laden zijn er in de loods van de gemeente drie laadpunten aangebracht.

Een van de nieuwe auto’s zal worden ingezet voor de onderhoudsdienst en de andere wordt ingezet bij de afdeling Milieu. Na de overhandiging van de autosleutels en natuurlijk een bos bloemen, werd de technische uitleg gegeven over de elektrische auto’s door Björn Bezemer, die naar zeggen van de gemeente zelf, ‘de begeleiding van de verkoop perfect verzorgde’.

Wij wensen de gemeente erg veel rijplezier in hun nieuwe elektrische Renaults!

Foto: de overhandiging van de autosleutels, v.l.n.r. Björn Bezemer (verkoopadviseur van Renault Nieuwendijk), wethouder Wim Runderkamp, Peter de Wit, Jan Molenaar (Luns), Sjaak Nieuwendijk en Geert van Niekerken.

Terug naar overzicht