Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


Renault Nieuwendijk Amsterdam West is klaar voor de toekomst!

De afgelopen periode hebben we hard gewerkt om onze vestiging in Amsterdam West klaar te maken voor de toekomst. Er is een nieuwe wasstraat in gebruik genomen en het pand heeft een opfrisbeurt gehad. Daarnaast hebben we onlangs negen elektrische laadpalen in gebruik genomen.

“Renault is Europees marktleider op het gebied van elektrisch rijden” vertelt Daan Knop, vestigingsleider. “De Renault Zoe is technisch de beste elektrische wagen die momenteel leverbaar is, dat komt onder andere door ons unieke laadsysteem. De Zoe kan daarmee snelladen aan een gewone laadpaal”.

Voor berijders van een elektrische auto is dit een groot voordeel omdat de snelladers een hoger tarief rekenen voor stroom, met het speciale systeem van de Zoe hoef je hier niet extra voor te betalen bij een reguliere laadpaal. De journalist van Wijkkrant Zuid (Amsterdam) heeft met de Zoe gereden en was onder de indruk van de ruimte en het comfort van deze Renault. Zowel in de stad als op de snelweg gedroeg deze auto zich uitstekend. Hij begrijpt heel goed dat Fetch, een nieuwe aanbieder van elektrische deelauto’s, voor de Renault Zoe heeft gekozen.

Renault Nieuwendijk in Lijnden is de Renault dealer voor groot Amsterdam. “Wij zijn een echt familiebedrijf” zegt Daan, “wij staan altijd klaar voor onze klanten”. “Wij zijn flexibel en behulpzaam, een klant wordt binnen het redelijke altijd door ons geholpen”. Dat kan alleen bij een familiebedrijf.

Met de opfrisbeurt van het pand, de wasstraat, de negen laadpalen en de Zoe is Renault Nieuwendijk helemaal klaar voor de toekomst.

Het volledige artikel kunt u lezen op de website van de Wijkkrant Zuid.

Terug naar overzicht