Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


Renault kondigt nieuw elektrisch deelautoproject in Amsterdam aan

De elektrische ZOE’s worden strategisch geplaatst bij onder meer bij OV-stations, maar kunnen overal binnen de parkeerzone in Amsterdam achtergelaten worden door gebruikers. De Renault ZOE leent zich uitstekend voor ritten tot ver buiten de stad Amsterdam. De ambitie is om tevens autodeelprojecten uit te rollen in andere grote steden in Nederland. Renault anticipeert hiermee op de behoefte aan flexibele mobiliteit van Amsterdammers voor zowel ritten in de zakelijke sfeer als privé.

De Renault ZOE is zeer geschikt als carshare-auto vanwege de actieradius, oplaadeigenschappen, het gebruiksgemak, de ruimte voor passagiers en bagage en de wendbaarheid. De Renault ZOE is volledig elektrisch en heeft een maximale range van 300 kilometer. Ideaal voor een dagje uit of rijden tussen vestigingen van bedrijven in verschillende steden. De ZOE beschikt met zijn Cameleon-lader over de snelste AC-lader in de markt en dat past perfect bij intensief gebruik zoals het autodelen.

ZOE is zeer geschikt als carshare auto vanwege de actieradius

Renault is in Europa de grootste aanbieder van electrische carshare-auto’s met inmiddels 5.000 Renault ZOE deelauto’s in acht andere grote steden in Europa, waaronder Parijs en Madrid.

Wij zijn erg trots dat wij deel uit mogen maken van dit fantastische deelproject in Amsterdam, alle 200 ZOE’s zullen door onze vestiging in Amsterdam West worden geleverd en onderhouden.

Meer informatie wordt bekend gemaakt in de aanloop naar de officiële lancering medio januari 2019.

Terug naar overzicht