Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


Maak 27 april t/m 3 mei alvast kennis met de nieuwe Renault MEGANE E-TECH

Kun je niet wachten tot de nieuwe 100% elektrische Megane begin juni in onze showrooms staat? Dan ben je van harte welkom om de Megane E-Tech electric alvast te bewonderen tijdens de Preview Tour tussen 27 april en 3 mei alleen bij Renault Nieuwendijk // OOK OP KONINGSDAG BEN JE WELKOM BIJ ONZE VESTIGING IN AMSTERDAM ZUIDOOST!

Wij nodigen je van harte uit voor de exclusieve preview van de nieuwe Renault Megane E‑Tech. Voorafgaand aan de officiële introductie willen wij je graag als eerste in de gelegenheid stellen de nieuwe Megane te bewonderen in onze showroom.

InterieurMaak kennis met de nieuwe Renault Megane E‑Tech electric die een compacte carrosserie van een hatchback heeft en tegelijkertijd een krachtig voorkomen door de unieke crossover-stijl met brede schouders. De aerodynamische lijnen geven de auto een zeer stijlvolle look.

Onze verkoopadviseurs informeren je uitgebreid over alle mogelijkheden van de nieuwe Renault Megane E‑Tech en noteren je graag op onze proefritlijst, zodat je straks ook als een van de eersten de nieuwe Renault Megane E‑Tech electric kunt ervaren. De Megane E‑Tech werd door Euro NCAP beloond met vijf sterren!

Misschien wel je laatste kans:
nu nog met € 3.350* overheidssubsidie

De Renault Megane E‑Tech electric is er al vanaf € 36.390*. Tijdelijk kun je bovendien ook nog profiteren van € 3.350* overheidssubsidie. Maar beslis wel snel, want de subsidie is bijna op! Uiteraard vertellen onze collega’s je er graag meer over.

Ben je klaar voor een eerste indruk van de nieuwe Megane?

Tijd & Locatie 

Woensdag 27 april (Koningsdag) // 10.00 – 14.00 uur – Amsterdam Zuid-Oost

Donderdag 28 april // 10.00 – 18.00 uur – Amsterdam Zuid-Oost

Vrijdag 29 april // 10.00 – 18.00 uur – Aalsmeer

Zaterdag 30 april // 10.00 – 17.00 uur – Aalsmeer

Dinsdag 3 mei // 10.00 – 18.00 uur – Zaandam

Lukt het je niet om één van deze dagen onze vestigingen te bezoeken? Vanaf begin juni is de nieuwe Megane leverbaar en beschikbaar voor proefritten. Je bent van harte welkom!

Terug naar overzicht