Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


De nieuwe Renault Rafale E-Tech full hybrid!

In het eerste kwartaal van 2024, zal de gloednieuwe Renault Rafale worden gelanceerd. Deze wagen is geboren en getogen voor rijplezier. Als nieuw vlaggenschip bundelt deze wagen zijn geavanceerde hybride-aandrijfsystemen, chassis en elektronische uitrusting tot een allesomvattend pakket. De naam Rafale doet denken aan de wind, maar verwijst ook naar de rijke geschiedenis van Renault in de luchtvaart en naar de Caudron-Renault Rafale in het bijzonder: een eenzits racevliegtuig die in 1934 een snelheidsrecord van 445 km/u haalde.

De Renault Rafale E-Tech full hybrid is uitgerust met verschillende innovatieve technologieën. De auto beschikt bijvoorbeeld over ingebouwde Google-services, een Solarbay® verduisterend panoramadak en een zuinige hybride motor. Daarnaast rij je in de stad al snel tot 80% van de tijd elektrisch en heeft de Rafale een rijbereik tot wel 1.100 km. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het opladen van de batterij, want wanneer je het gas loslaat of remt, laadt de batterij zichzelf op. Dat is waar innovatie om draait.

De prijzen zijn nog niet bekend, maar deze zullen we zo snel als mogelijk met jullie delen. Houd onze website en socials dus goed in de gaten!

Terug naar overzicht