Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


 • De nieuwe Renault ZOE: het plezier van 100% elektrisch rijden bereikt een nieuw niveau

  “De nieuwe ZOE zorgt ervoor dat je verder wilt gaan. We hebben een nieuwe generatie van de ZOE ontwikkeld: een koploper op het gebied van elektrische prestaties en nog gebruiksvriendelijker. De nieuwe ZOE maakt duidelijk dat Groupe Renault toonaangevend is op het gebied van 100 % elektrische mobiliteit voor iedereen.” Gilles Normand, directeur Electric Vehicle Division bij Groupe Renault

  Lees verder
 • De volledig nieuwe Renault Clio: de beste Clio ooit

  Renault presenteert de volledig nieuwe Clio. Sinds de introductie van de eerste generatie in 1990 zijn circa vijftien miljoen exemplaren verkocht. Daarmee is de Clio wereldwijd het bestverkochte model van Groupe Renault. Sinds 2013 staat de Clio zelfs aan de top van het B-segment in Europa – sinds 2012 noteert Renault elk jaar wéér hogere verkoopcijfers voor de Clio.

  Lees verder
 • De nieuwe Renault Koleos: krachtigere styling en meer comfort voor grootste SUV van Groupe Renault

  De nieuwe Renault Koleos: met zijn robuuste vormgeving, hoog comfortniveau en uitstekende prestaties heeft de Renault Koleos zijn sporen verdiend in het wereldwijde SUV-segment. De vierwielaangedreven versie biedt ook excellente off-road-kwaliteiten dankzij de 4×4-expertise van de Alliantie.

  Lees verder
 • Nieuwe Renault Clio scoort vijf sterren bij Euro NCAP crashtest

  De nieuwe generatie Renault Clio is door crashtestinstituut Euro NCAP beloond met het maximum te behalen aantal van vijf sterren voor veiligheid. De bestseller van Groupe Renault werd getest volgens de nieuwste, strengere methode die in 2018 geïntroduceerd werd en maakte indruk met scores die tot de beste in de auto-industrie behoren, ongeacht het segment.

  Lees verder
 • Renault maakt prijzen vernieuwde Master en Trafic bekend

  De Trafic en Master – de twee belangrijkste bedrijfswagens in het aanbod van Renault – zijn grondig vernieuwd. Beide modellen zijn aanzienlijk gemoderniseerd op het gebied van frontdesign, interieur, rijhulpsystemen en motoren. De prijzen (excl. BTW) beginnen bij € 20.065,- voor de Renault Trafic en bij € 23.990 voor de Renault Master. De levering start in september.

  Lees verder
 • Voedselbank ‘uit de brand geholpen’ met Renault Trafic

  In de plaatselijke krant ‘de Nieuwe Meerbode’ zagen wij onlangs een oproep van de Voedselbank aan ondernemers of er een busje beschikbaar was om te lenen. Nu steunen wij de Voedselbank graag, en aangezien wij een autobedrijf zijn was 1+1 natuurlijk 2. De komende maanden stellen wij onze Renault Trafic aan ze beschikbaar waar zij gratis gebruik van mogen maken!

  Lees verder
 • Prijzen nieuwe Renault Clio bekend

  De vijfde generatie is op alle fronten atletischer en intelligenter en bouwt voort op de sterke punten van de vorige generaties, waarvan in totaal zo’n 15 miljoen exemplaren verkocht zijn. De nieuwe Clio is per direct te bestellen voor prijzen vanaf € 17.290,- en arriveert 22 juni bij ons in de showroom.

  Lees verder
 • Twee elektrische Renaults voor de gemeente Edam-Volendam

  Begin mei mochten onze collega’s Sjaak Nieuwendijk en Björn Bezemer (werkzaam bij onze vestiging in Amsterdam West) twee elektrische Renaults aan de gemeente Edam-Volendam afleveren. Het overhandigen van de autosleutels vond plaats bij het kantoor van de gemeente aan de Mgr. C. Veermanlaan, wethouder Wim Runderkamp nam de sleutels in ontvangst.

  Lees verder
 • Renault Kangoo Z.E. lokaal omgebouwd als pick-up

  De volledig elektrische Renault Kangoo Z.E. is nu ook beschikbaar in Nederland als pick-up met een grote open laadbak. Deze versie is bij uitstek geschikt voor hoveniers, gemeenten, reinigingsdiensten en andere bedrijven die waarde hechten aan duurzame mobiliteit in stedelijk gebied.

  Lees verder
 • Renault volgt ambitieus beleid op gebied van bedrijfswagens

  Gesteund door 120 jaar expertise en een vooraanstaande positie op de Europese markt van elektrische bedrijfswagens introduceert Groupe Renault vier nieuwe voertuigen: de nieuwe Renault Master, nieuwe Renault Trafic en de Renault Kangoo Z.E. Concept: een showcar met gewelfd en dynamisch design als voorloper van de nieuwe Kangoo die in 2020 gelanceerd wordt

  Lees verder