Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


 • De prijzen van de nieuwe MEGANE zijn bekend!

  De prijzen zijn bekend van de nieuwe MEGANE. Direct vanaf de introductie zijn verschillende varianten beschikbaar die niet alleen particulieren, maar vooral ook zakelijke klanten zullen aanspreken. Het aanbod bestaat uit zes uitrustingsniveaus, waaronder twee onder het nieuwe Business-label. Bovendien is de nieuwe MEGANE nu ook leverbaar met plug-in hybride-aandrijving.

  Lees verder
 • Persintroductie nieuwe Renault CLIO Hybrid, CAPTUR Plug-in Hybrid en MEGANE Plug-in Hybrid

  Als pionier op het gebied van elektrische voertuigen breidt Renault het aanbod verder uit met drie nieuwe E-TECH hybride- en plug-in hybridevarianten die trouw zijn aan het imago van Renault: efficiënt, betaalbaar en gepositioneerd in de belangrijkste segmenten met bestsellers.

  Lees verder
 • Kruising Zwarteweg afgesloten – Nieuwendijk blijft bereikbaar!

  De provincie Noord-Holland voert in de periode van 4 t/m 26 juli werkzaamheden uit aan het kruispunt Burgemeester Kasteleinweg – Zwarteweg in Aalsmeer. Daardoor zal de kruising voor onze vestiging in Aalsmeer tijdelijk afgesloten worden. Gelukkig blijft onze vestiging wel gewoon bereikbaar!

  Lees verder
 • Renault en Dacia Live Chat: live verbinding met de verkoopadviseur in de showroom

  Om klanten extra online service te bieden en het dealernetwerk verder te digitaliseren, lanceren Renault en Dacia de ‘Live Chat’. Dit is een nieuwe live chat- en videoverbinding waarmee bezoekers op de websites van Renault.nl en Dacia.nl direct in contact komen met verkoopadviseurs van het Nederlandse Renault en Dacia dealernetwerk.

  Lees verder
 • Renault introduceert aantrekkelijke Trafic Business

  Renault introduceert de Business-uitvoering van de Trafic. Het betreft een rijk uitgevoerde en gunstige geprijsde versie met als doel een lage bijtelling voor iedereen die zijn of haar bedrijfswagen van de zaak ook privé gebruikt.

  Lees verder
 • Renault Clio en Captur E-TECH: De prijzen zijn bekend!

  Renault maakt de prijzen bekend van de nieuwe CLIO E-TECH Hybrid 140 en CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid 160. Het gaat hier om de ‘full hybrid’-versie van de CLIO en de plug-in hybrideversie1 van de CAPTUR die beiden per direct te bestellen en na de zomer bij onze vestigingen te bezichtigen zijn.

  Lees verder
 • Nieuwendijk komt naar u toe!

  Ook nu de wereld er anders uitziet staan wij graag voor u klaar met onze vertrouwde service. Vindt u het niet prettig om ons te bezoeken, dan kunt u gebruik maken van onze TAKE GOOD CARe service.

  Lees verder
 • Renault Nieuwendijk Amsterdam West is klaar voor de toekomst!

  De afgelopen periode hebben we hard gewerkt om onze vestiging in Amsterdam West klaar te maken voor de toekomst. Er is een nieuwe wasstraat in gebruik genomen en het pand heeft een opfrisbeurt gehad. Daarnaast hebben we onlangs negen elektrische laadpalen in gebruik genomen.

  Lees verder
 • Vestiging Aalsmeer breidt uit

  Onze vestiging in Aalsmeer gaat uitbreiden! Sinds eind vorig jaar onze vestiging in Amsterdam West is gesloten, hebben wij een tekort aan kantoorruimte en showroom om de nieuwe modellen in te tonen. Begin 2020 is er daarom besloten om onze vestiging in Aalsmeer uit te breiden met extra showroomruimte aan de zijkant van het pand en kantoren op de eerste verdieping.

  Lees verder
 • Nieuwendijk steunt onze zorghelden

  Vanuit de autobranche is een bijzonder initiatief ontstaan om de mensen in de zorg een handje te helpen; de #zorgheldenauto. Bij dit initiatief worden auto’s beschikbaar gesteld voor zorghelden die niet beschikken over een auto en met het openbaar vervoer moeten reizen. Natuurlijk steunen ook wij deze actie. Benieuwd hoe? Lees snel verder!

  Lees verder