Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


 • De Renault Arkana

  Renault Arkana. Alles over deze coupé SUV van het Franse merk

  De Arkana symboliseert een nieuw tijdperk voor Renault. Begin 2021 introduceerde Groupe Renault hun nieuwe strategie onder de naam Renaulution, met een sterke focus op energie, technologie en mobiliteit. De Arkana markeert het startpunt van deze nieuwe strategie. Renault is tevens het eerste merk dat met een coupé SUV komt buiten het premium segment.

  Lees verder
 • Maak 27 april t/m 3 mei alvast kennis met de nieuwe Renault MEGANE E-TECH

  Kun je niet wachten tot de nieuwe 100% elektrische Megane begin juni in onze showrooms staat? Dan ben je van harte welkom om de Megane E-Tech electric alvast te bewonderen tijdens de Preview Tour tussen 27 april en 3 mei alleen bij Renault Nieuwendijk // OOK OP KONINGSDAG BEN JE WELKOM IN AMSTERDAM ZUIDOOST!

  Lees verder
 • Dit is de volledig nieuwe Renault Austral

  Renault introduceert een volledig nieuwe, ambitieuze SUV: de Austral. Met dit model wil Renault zijn wereldwijde positie in het C-segment – het belangrijkste van de automarkt – versterken. Renault startte een nieuw offensief in dit segment met de Arkana en nieuwe Megane E-Tech electric, dat nu een vervolg krijgt met de nieuwe Austral.

  Lees verder
 • Derde plaats Dealer of the Year!

  We behaalden de (gedeelde) derde plaats in de Dealer of the Year competitie van 2021! Tevens zijn we de grootste stijger. Trots op dit geweldige resultaat!

  Lees verder
 • Alle winnaars prijsvraag bekend!

  De laatste F-1 race was bloedstollend. Ook de laatste editie van onze prijsvraag was razend spannend. De winnaars waren blij met de Nederlandse winnaar én met hun prijs!

  Lees verder
 • De eerste rijtesten van de nieuwe Renault Megane E-Tech 100% electric

  Het zal u niet ontgaan zijn, dat de eerste rijtesten van de nieuwe Renault Megane E-Tech 100% electric afgelopen maand gepubliceerd zijn. De belangrijkste Nederlandse automotive-media hebben de kans gekregen om als eerste te rijden met voorserie-modellen. Autovisie, ANWB en Autoweek hebben dat privilege gekregen vanwege hun rol als juryleden van Car of the Year (COTY).

  Lees verder
 • De nieuwe Renault Megane E-Tech electric

  Tijd om het Renault-model te onthullen dat een heel nieuw tijdperk van technologie, design en indrukken inluidt: de nieuwe 100% elektrische Renault Megane E-Tech electric. Een echte rijdersauto en volledig ontwikkeld in Europa, die naar verwachting in het voorjaar van 2022 in onze showrooms zal staan. We kunnen niet wachten!

  Lees verder
 • Gerrie Driel, 50 jaar in dienst!

  Een halve eeuw in dienst van hetzelfde bedrijf. Hoe bijzonder is dat! Gerrie Driel is een op-en-top monteur en altijd trouw gebleven aan zijn favoriete merk Renault en aan ons bedrijf en onze voorgangers. Logisch dat hij uitbundig werd gefeliciteerd!

  Lees verder
 • Schenking aan goede doelen

  Verschillende organisaties kregen een schenking van ons. Zij waren blij met dit onverwachte steuntje in de rug. Het grootste bedrag was voor de Regenboog Groep die zich inzet voor mensen die in (sociale) armoede leven.

  Lees verder
 • CAPTUR E-TECH voor winnaar ‘The voice of Holland’

  Dani van Velthoven (21) is de trotse winnaar van het elfde seizoen van het populaire televisieprogramma ‘The voice of Holland’. Hij wint niet alleen een felbegeerd platencontract en een geldbedrag, maar onze collega Arne van der Noord mocht ook de sleutels van een gloednieuwe Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid aan hem overhandigen!

  Lees verder