Renault
TWINGO Electric

Elektrisch rijden was nog nooit zo leuk

Profiteer nu tijdelijk van €1000,- Renault Subsidie op de Twingo Electric*

Daarnaast kun je vanaf 1 juli 2020 als particuliere klant aanspraak maken op de overheidssubsidie voor elektrische personenauto’s. Bij de aanschaf van een nieuwe Twingo Electric bijvoorbeeld. We hebben de belangrijkste informatie over de overheidssubsidie overzichtelijk voor je samengevat.

Nieuwsgierig? Bereken online uw inruilwaarde en ontvang direct een offerte per e-mail. Voor een exacte taxatie van uw auto en een offerte op maat ontvangen wij u graag in een van onze showrooms, onze verkoopadviseurs staan u graag te woord. U kunt dan meteen een vrijblijvende proefrit maken!

Renault TWINGO Electric

Bekijk voorraad Bekijk acties

Fotogalerij


Financier deze Renault TWINGO Electric met een persoonlijke lening met 5,90% rente*

Rij ‘m nu voordelig!

Wilt u deze Renault TWINGO Electric direct rijden? Sluit dan nu meteen een financiering af.

Wij bieden u scherpe financieringsprijzen, bereken direct wat het u gaat kosten. Kies de gewenste soort financiering, de looptijd, de gewenste aanbetaling en uw gewenste kilometrage. Vraag een offerte op maat aan.

Rij deze Renault TWINGO Electric nu voor p/mnd*

Offerte aanvragen

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De nieuwe TWINGO Electric is jouw ultieme stadsauto

De nieuwe TWINGO Electric blijft trouw aan het opvallende en personaliseerbare design dat hem zo populair heeft gemaakt. En hij is er nu als volledig elektrische versie. Manoeuvreer soepel en stijlvol door het stadsverkeer in jouw nieuwe TWINGO Electric.

De nieuwe TWINGO Electric is het stadsverkeer de baas

Vind je rijden in de stad lastig? De nieuwe TWINGO Electric is het stadsverkeer volledig de baas. De nieuwe TWINGO Electric beschikt over een vermogen van 60 kW* (82 pk) en een koppel van 160 Nm*, en dat alles in een compact formaat en met de beste draaicirkel van zijn klasse. Hij combineert de wendbaarheid en besturing van een stadsauto met de felheid van een elektrische motor.

Meld je aan en blijf op de hoogte van al het nieuws rondom de nieuwe TWINGO Electric.

De nieuwe TWINGO Electric geeft je energie

Rijd je normaal in een automaat in ‘D’, de nieuwe TWINGO Electric heeft ook een B-rijmodus met 3 niveaus. Elk voor de mate van energieterugwinning bij het afremmen, afhankelijk van wat je nodig hebt.

B3, bijvoorbeeld, is perfect voor het rijden in de stad. Je hoeft het rempedaal minder te gebruiken, voor een ‘one pedal driving-ervaring’, waardoor het rijden gemakkelijker gaat. Zodra je je voet van het gaspedaal haalt, wordt er regeneratief geremd. Een klein tikje op het rempedaal zorgt er voor dat je helemaal stilstaat.

Op de snelweg kies je voor D of B1. En dan rijd je, alsof je op vakantie bent.

Ontdek ‘m nu bij Nieuwendijk!

Renault TWINGO Electric downloads

Wilt u meer informatie over de Renault TWINGO Electric? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!