Renault
TRAFIC

RUIME EN STERKE BEDRIJFSWAGEN

Comfort en gebruiksgemak komen perfect samen in de Trafic. Het slim ontworpen interieur omvat onder meer een doorlaadluik in de scheidingswand onder de passagiersstoel. Hierdoor bedraagt de totale laadlengte maar liefst 4,15 m. De rechthoekige vorm van de laadruimte garandeert een optimaal laadvolume van maximaal 8,9 m³ in de L2H2-versie. In het interieur vind je een flinken opbergruimte van 88 liter, een mobile office en al het nodige comfort om te werken waar en wanneer je wilt.

AL VOOR € 249,- PER MAAND
inclusief 4 jaar garantie en onderhoud
Met onze Financial Lease actie rijdt u al een nieuwe Renault Trafic voor € 249 per maand. Waarom kiezen voor Fiancial Lease?

✔ Rente en afschrijving fiscaal aftrekbaar
✔ Vast bedrag per maand
✔ Voordeliger uit door aflossingsvrij ‘slottermijn’
✔ Inclusief 4 jaar garantie en onderhoud

Nieuwsgierig? Bereken online uw inruilwaarde en ontvang direct een offerte per e-mail. Voor een exacte taxatie van uw auto en een offerte op maat ontvangen wij u graag in een van onze showrooms, onze verkoopadviseurs staan u graag te woord. U kunt dan meteen een vrijblijvende proefrit maken!

* Alleen geldig op (voorraad)modellen die vóór 30 april 2024 geregistreerd zijn. De korting is reeds verwerkt in de prijs.

Fotogalerij


Onze voorraad Renault Trafic

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Trafic staan?

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

PRAKTISCH, OPTIMAAL EN VEILIG

Handig interieur

Stap achter het stuur van je Trafic en je bevindt je direct in je eigen kantoor. De Trafic is namelijk uit te rusten met een mobile office: je hoeft slechts de middelste stoel neer te klappen om het interieur om te vormen tot een mobiel kantoor. De perfecte plek om je laptop te plaatsen en werkdocumenten kwijt te kunnen op een draaibare voet in A4-formaat.

Optimale laadruimte

Open het handige doorlaadluik in de scheidingswand en je krijgt een bruikbare laadlengte van maar liefst 4,15 m. En dat is gelijk de langste laadlengte in zijn klasse. Daarnaast zorgt de praktische rechthoekige laadruimte voor een geoptimaliseerd laadvolume van maximaal 8,9 m3.

Maximale veiligheid

De nieuwe Trafic is uit te rusten met 10 nieuwe rijhulpsystemen, o.a.:

  • Blind Spot Warning
  • Adaptive Cruise Control
  • Lane Departure Warning
  • Noodstopbekrachtiging

Ontdek ‘m nu bij Nieuwendijk!

Bekijk Renault Trafic occasions

Renault TRAFIC downloads

Wilt u meer informatie over de Renault TRAFIC? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!