Renault
Trafic

Gemaakt voor professionals

De effectiviteit van de Trafic wordt bewezen op de werkplaats. Met een hoog laadvolume tot wel 8,6 m3 kunt u gemakkelijk al uw gereedschap en materialen kwijt. Dit komt mede door de laadruimte die praktisch is ingedeeld, waardoor u deze optimaal kunt benutten. Het doorsteekluik in het tussenschot maakt het mogelijk om lange objecten te vervoeren tot wel 4,15 m (L2). Ook de cabine maakt uw werk prettiger door alle innovatieve oplossingen en opbergmogelijkheden. De Trafic maakt uw dagelijkse werkzaamheden als professional een stuk aangenamer!

Nieuwsgierig? Bereken online uw inruilwaarde en ontvang direct een offerte per e-mail. Voor een exacte taxatie van uw auto en een offerte op maat ontvangen wij u graag in een van onze showrooms, onze verkoopadviseurs staan u graag te woord. U kunt dan meteen een vrijblijvende proefrit maken!

Fotogalerij


Financier deze Renault Trafic met een persoonlijke lening met 5,90% rente*

Rij ‘m nu voordelig!

Wilt u deze Renault Trafic direct rijden? Sluit dan nu meteen een financiering af.

Wij bieden u scherpe financieringsprijzen, bereken direct wat het u gaat kosten. Kies de gewenste soort financiering, de looptijd, de gewenste aanbetaling en uw gewenste kilometrage. Vraag een offerte op maat aan.

Onze voorraad Renault Trafic

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Trafic staan?

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Innovaties voor elke dag

Een robuust en dynamisch design, een compleet en hoogwaardig interieur, unieke uitrusting en nog efficiëntere motoren: de Trafic innoveert op elk vlak. De cabine is ontworpen als een ‘mobiel kantoor’ waarin al uw mobiele apparaten perfect worden geintegreerd. Handig: hij heeft de langste laadlengte in zijn klasse. Zijn soepele en bijzonder zuinige motoren zijn voorzien van betrouwbare en moderne technologie. Met de Trafic profiteert u dagelijks van deze innovaties.

Een mobiel kantoor

Het interieur van de Trafic is ontworpen als een verlengstuk van het kantoor. De cabine bevat allerlei slimme systemen voor uw tablet, laptop en telefoon, om ze aan te sluiten en op te laden. U beschikt in het interieur over 90 liter opbergruimte om al uw spullen op te bergen en binnen handbereik te houden. Innovatief, praktisch en comfortabel… Met de Trafic wordt mobiliteit gemakkelijk.

Slimme technologie voor dagelijks gemak

Omdat gemak en veiligheid achter het stuur essentieel is, biedt de Trafic hier slimme oplossingen voor. De ”Wide View” dodehoekspiegel in de zonneklep vergroot uw zijdelingse gezichtsveld waardoor uw dode hoek met 75% wordt verkleind. De achteruitrijcamera met het geïntegreerde scherm in de achteruitkijkspiegel (of in het R-Link scherm) maakt het makkelijker voor u om veilig te manoeuvreren. En voor uw comfort maakt de handsfree card het mogelijk de deuren te openen en de auto te starten zonder sleutel. Slimme technologie om uw dagelijks werk gemakkelijk te maken.

Optimale efficiëntie

Een verhoogd laadvolume zonder toename van de buitenafmetingen: de Trafic maakt dit mogelijk dankzij het slimme doorlaadluik dat een laadlengte tot 4,15 m mogelijk maakt. Om nog efficiënter te kunnen laden, is het mogelijk om beide achterdeuren tot wel 255 graden naar buiten te draaien (optioneel). De brede zijschuifdeur maakt het laden eenvoudig. Concrete oplossingen die uw dagelijkse werkzaamheden vergemakkelijken.

De Trafic Dubbele Cabine biedt een grote laadruimte en kan tegelijk tot wel 6 personen comfortabel vervoeren. De twee schuifdeuren (links optioneel) maken het zeer gemakkelijk om in en uit te stappen. Dit is nog een voorbeeld van de praktische oplossingen die de Trafic biedt om uw dagelijkse werkzaamheden makkelijker te maken.

Een grote verscheidenheid aan open ombouw mogelijkheden

De Renault Bedrijfswagen range biedt vele op- en ombouw mogelijkheden, aangepast aan uw professionele behoeften: van gekoeld vervoer, laad- en kiepbakken, imperial platformen, opbergkasten in de laadruimte, tot vervoer van minder valide personen. Onze aangepaste voertuigen zijn ontwikkeld door Renault in samenwerking met gecertificeerde ombouwers. Hierdoor wordt een hoge kwaliteit gegarandeerd en kan er worden voldaan aan uw specifieke wensen.

Bedrijfswageninrichting
Renault Bedrijfswagens biedt u de mogelijkheid om de laadruimte van uw Trafic volledig af te stemmen op uw specifieke wensen. De ruimte in uw Trafic wordt zo optimaal benut. Kasten, deuren, lades, rekken, werkbladen en koffers, de laadruimte van de Trafic wordt een mobiele werkplek. U heeft uw gereeedschap altijd bij de hand en kunt het veilig opbergen. Deze kwaliteitsproducten zijn vervaardigd om een lange tijd mee te gaan en u veel gemak te bieden. Bovendien zijn de onderdelen flexibel in te zetten en makkelijk over te zetten naar een volgende Trafic. Dat bespaart tijd en geld.

Laadruimtebescherming
Naast een praktische inrichting is het belangrijk om de laadruimte te beschermen tegen beschadigingen. Renault Bedrijfswagens biedt een ruim assortiment oplossingen hiervoor. Van een robuuste vloerplaat met antislip-laag, wielkastbescherming tot verschillende oplossingen voor de zijwandbekleding. Lat-om-lat bekleding beschermt de carrosserie tegen de lading en tegelijkertijd is het mogelijk hier lading mee vast te zetten.  De mogelijkheden zijn divers en er is altijd een passende oplossing voor uw specifieke wensen.

Oplossing op maat
De ombouwoplossingen die Renault Bedrijfswagens biedt zijn divers en op maat gemaakt voor uw specifieke activiteiten. Diverse door Renault gecertificeerde ombouwbedrijven garanderen een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Een voorbeeld hiervan is gekoeld transport. De ombouw voldoet aan alle eisen voor hygiëne en zorgt ervoor dat goederen die gekoeld moeten worden vervoerd met een optimale temperatuur aankomen op bestemming.

Ontdek ‘m nu bij Nieuwendijk!

Renault Trafic downloads

Wilt u meer informatie over de Renault Trafic? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!