Renault
MASTER Z.E.

De nieuwe Renault MASTER Z.E.-motor

Een motor die 100% van Renault is: de nieuwste 57-kW MASTER Z.E.-motor is gebaseerd op de R75-motor uit de nieuwe ZOE. De motor wordt gemaakt in Frankrijk, bij de Renaultfabriek in Cléon (de belangrijkste fabriek van de groep voor de productie van motoren en versnellingsbakken).

De verschillende technologieën in de motor bieden op dagelijkse basis de voordelen van elektrische mobiliteit: geen lawaai, geen uitstoot, maar wel 100% efficiëntie en 100% rijplezier. Dankzij de automatische transmissie zonder koppeling kun je met de nieuwe MASTER Z.E. uitstekend versnellen én rijd je vloeiend en in volledig comfort over de weg.

Nieuwsgierig? Bereken online uw inruilwaarde en ontvang direct een offerte per e-mail. Voor een exacte taxatie van uw auto en een offerte op maat ontvangen wij u graag in een van onze showrooms, onze verkoopadviseurs staan u graag te woord. U kunt dan meteen een vrijblijvende proefrit maken!

Renault MASTER Z.E.

Bekijk voorraad Bekijk acties

Fotogalerij


Financier deze Renault MASTER Z.E. met een persoonlijke lening met 5,90% rente*

Rij ‘m nu voordelig!

Wilt u deze Renault MASTER Z.E. direct rijden? Sluit dan nu meteen een financiering af.

Wij bieden u scherpe financieringsprijzen, bereken direct wat het u gaat kosten. Kies de gewenste soort financiering, de looptijd, de gewenste aanbetaling en uw gewenste kilometrage. Vraag een offerte op maat aan.

Rij deze Renault MASTER Z.E. nu voor p/mnd*

Offerte aanvragen

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Z.E. 33-batterij

De Z.E. 33-batterij voor de nieuwe Master Z.E. is gebaseerd op een grootse innovatie: meer energiedichtheid zonder aanvullende modules.

Door de chemische samenstelling van de cellen te verbeteren, hebben onze technici ervoor gezorgd dat de energieopslagcapaciteit is vergroot zónder het volume te hoeven vergroten.

Exterieurdesign

Met de nieuwe Master Z.E. worden uw ritten extra fijn. Het expressieve ontwerp is uitermate geschikt voor leveringen in de stad en in woonwijken en zorgt ervoor dat je efficiënter wordt.

Interieurdesign

De nieuwe MASTER Z.E. ziet er piekfijn uit dankzij de aangepaste indeling van het interieur, het ergonomische dashboard en het R-LINK Evolution-multimediasysteem.

Renault MASTER Z.E. downloads

Wilt u meer informatie over de Renault MASTER Z.E.? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!