Renault
MASTER Open Transport

Maatwerk voor professionals

Met de nieuwe MASTER, de onbetwiste referentie voor bestelwagens, bevestigt Renault zijn expertise. Op alle fronten is hij verder geoptimaliseerd: design van interieur en exterieur, functionaliteit, rijhulpsystemen en er zijn nieuwe en efficiëntere motoren… Bovendien is hij verkrijgbaar in meer dan 350 verschillende versies, om aan de meest veeleisende vakman tegemoet te komen. Er is te kiezen uit 4 lengtes, 3 hoogtes, met een laadvermogen van 2.800 kg tot 4.500 kg. De Master is er met voor- of achterwielaandrijving, als chassis cabine of platform cabine, met laadbak met zijschotten, met kiepbak of in groot volume. En er is ook een 100% elektrische versie. De nieuwe MASTER: een bestelwagen op maat!

Nieuwsgierig? Bereken online uw inruilwaarde en ontvang direct een offerte per e-mail. Voor een exacte taxatie van uw auto en een offerte op maat ontvangen wij u graag in een van onze showrooms, onze verkoopadviseurs staan u graag te woord. U kunt dan meteen een vrijblijvende proefrit maken!

Renault MASTER Open Transport

Bekijk voorraad Bekijk acties

Fotogalerij


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwe MASTER, een robuuste, gevestigde waarde

Met zijn assertieve design is de nieuwe MASTER het uithangbord van je bedrijf. Het verticaal georiënteerde front met verhoogde motorkap, verchroomde grille en C-vormige led dagrijverlichting straalt robuustheid, dynamiek en moderniteit uit. De nieuwe MASTER komt steeds meer tegemoet aan de behoeften van professionals en is de ideale partner in business.

Nooit eerder gingen nut en rijplezier zo goed samen

Professionals beleven soms zware dagen, wanneer ze door weer en wind de weg op moeten. Daarom werd het interieur van de nieuwe MASTER volledig opnieuw ontworpen om meer kwaliteit en design te bieden, maar met behoud van comfort, gebruiksgemak en functionaliteit. Het nieuwe dashboard met zijn strakke lijnen biedt tal van ingenieuze opbergmogelijkheden, waaronder een grote Easy Life-schuiflade van 10,5 liter. Ook handig is het Easy Life-tafeltje, dat je makkelijk uit het dashboard trekt na kort met de vinger tegen de rand te hebben gedrukt. Een innovatie van Renault die de passagiersruimte omtovert in een comfortabele werk- of eetruimte. In het midden van je mobiele kantoor is er plaats voor je computer, zodat je tussen twee opdrachten door je bestanden kunt bijwerken. En dankzij de inductielader laadt je smartphone draadloos op tijdens het rijden.

Eenvoudig en veilig laden

De nieuwe MASTER geeft prioriteit aan functionaliteit en efficiëntie. De achterdeuren kunnen 270° worden geopend en de zeer lage vloer maakt het eenvoudig om zelfs de grootste voorwerpen te laden. Met de bevestigingsringen (tot 12 stuks) kun je de goederen vastzetten. Door de handgrepen aan de zijkanten van de deuropening gaat in- en uitstappen achter zonder veel moeite. Met zijn ruime achter- en zijopeningen en een optimaal laadvolume (van 8 tot 22 m3 ) leent de nieuwe MASTER zich uitstekend voor alle soorten werkzaamheden en vervoer. Wat de veiligheid betreft zorgen de verstevigde sloten en de 3-knops sleutel voor de centrale vergrendeling ervoor dat je met een gerust gevoel aan de slag kunt.

Ons vak? Een nieuwe MASTER op maat bieden!

Het aanbod aan carrosserievarianten is erg uitgebreid en omvat specifieke uitvoeringen: laadbak met zijschotten, kiepbak en grote volumes. Deze varianten zijn 100% kant-en-klare producten van Renault, die net zo snel worden geproduceerd en geleverd als onze standaardvoertuigen. De nieuwe MASTER is ook heel gemakkelijk om te bouwen, vooral dankzij Renault Tech (Renault Group-kwaliteit) en door een van de vele Renault ombouwpartners die op basis van een chassis (enkele of dubbele cabine / enkel of dubbellucht achter) of een platform tal van oplossingen kunnen bieden. De nieuwe MASTER: past nóg beter bij de behoeften van professionals.

Hulp bij het rijden

Een van onze prioriteiten is het garanderen van je veiligheid. Om veiliger en vlotter te kunnen rijden is de nieuwe MASTER uitgerust met talrijke rijhulpsystemen. Een voorbeeld? De achteruitkijkassistent (‘Rear View Assist’) is een innovatie van Renault in dit bestelwagensegment. Dankzij een camera achter heb je een uitstekend zicht op de omgeving op middellange en lange afstand* via een digitaal scherm in de cabine. Een elektronische binnenspiegel die het eindelijk mogelijk maakt om in alle rust van rijstrook te veranderen. Deze functie kan worden gecombineerd met de achteruitkijkcamera voor een nog completer beeld bij het manoeuvreren.

1. Blind Spot Warning: De nieuwe MASTER is uitgerust met een systeem dat de aanwezigheid van een voertuig detecteert in het gebied dat je niet met je buitenspiegels kunt zien. Tussen 30 km/u en 140 km/u is er een waarschuwingslampje actief dat je onmiddellijk waarschuwt in geval van een obstakel, zodat je een optimaal zijdelings zicht hebt.

2. Stabilisatiehulp bij zijwind: De nieuwe MASTER heeft een systeem dat bij een snelheid boven de 70 km/u de invloed van sterke zijwind of van een inhalend voertuig op de stabiliteit onderdrukt.

3. Automatisch noodremsysteem: actief veiligheidssysteem dat in staat is om bewegende of stilstaande voertuigen te detecteren. Het systeem wordt geactiveerd en neemt zo nodig het remmen over als je te laat reageert.
* Alleen werkzaam wanneer het voertuig vooruit rijdt.

Twee versies om uit te kiezen

Moet je voor je werk zware, grote of juist breekbare ladingen vervoeren? De nieuwe MASTER biedt je twee technische opties: een versie met voorwielaandrijving en een met achterwielaandrijving. Welke moet je kiezen? Beide versies bieden een ongeëvenaarde wegligging en ze hebben elk hun voordelen. Met een 13 mm lagere laaddrempel en drie verschillende lengtes, is de MASTER FWD* het best toegerust als het gaat om laadvolume en vervoer over de weg. Is tractie voor jou een prioriteit, kies dan voor de MASTER RWD, die de zwaarste lasten kan dragen op de achteras (vooral met dubbellucht) en een aanhanger tot 3,5 t** kan trekken, op elk type terrein. Wat is er nu beter dan te kunnen kiezen?

* Max. laadvermogen tot 3,5 t.
** Chassis cabine met dubbellucht.

En als je nu eens overschakelde op elektrisch?

De 100% elektrische versie van de nieuwe MASTER is de ideale keuze wanneer u veel leveringen doet in stadscentra. De Master Z.E. is krachtig, betrouwbaar en duurzaam. Met een echte actieradius van 120 km is hij de perfecte bondgenoot voor dagelijkse activiteiten, stil en zonder vervuilende uitstoot. Profiteer van een grote verscheidenheid aan versies en opties: met 3 lengtes, 2 hoogtes, 2 soorten carrosserieën (gesloten bestelwagen of platform) en een laadvermogen van 8 tot 22 m³ kan het niet anders dan dat er een MASTER Z.E. is die aan jouw behoeften voldoet.

100% controle over je rijbereik

De nieuwe MASTER Z.E. heeft een actieradius van 120 km1 in echte gebruiksomstandigheden, dankzij de lithium-ion batterij Z.E. 33 (33 kWh). De 57 kW sterke motor biedt een koppel van 225 Nm en rijcomfort van hoog niveau. Het rijbereik wordt ook verbeterd door een aantal technologieën, zoals regeneratief remmen (de batterij wordt opgeladen wanneer je de voet van het gaspedaal haalt of het rempedaal indrukt) of de Eco-modus (minder snelle acceleratie en een maximumsnelheid van 80 km/u). Met de Wallbox van 7 kW, een wandlader, kun je de MASTER Z.E. in slechts 6 uur opladen. Het oplaadcontact zit achter een goed toegankelijk klepje aan de rechterkant van de cabine. De nieuwe MASTER Z.E. is ook verbonden: via het R-LINK Evolution multimediasysteem, kun je de laadstations langs je route vinden.

1 Rijbereik meer dan 80 km, zelfs in de meest veeleisende gebruiksomstandigheden (zware belasting, rijden in het stadscentrum met frequente stops, winterse omstandigheden). Het werkelijke stroomverbruik hangt ook af van de uitrusting, de rijstijl en de topografie.

Ontdek ‘m nu bij Nieuwendijk!

Renault MASTER Open Transport downloads

Wilt u meer informatie over de Renault MASTER Open Transport? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!