Renault
KANGOO

Het is officieel: De nieuwe Renault Kangoo is verkozen tot International Van of the Year 2022!

En leverbaar met maar liefst 20 innovatieve rijhulpsystemen. Zoals Easy Park Assist, waarmee je automatisch inparkeert. Of Rear View Assist waardoor je als ondernemer nooit mist wat er achter je gebeurt. Financial Lease de nieuwe Renault Kangoo vanaf € 174,- per maand.

Wij werken mee aan uw succes

Deze innovatieve bestelauto met een atletische en dynamische stijl is vooral gericht op bedrijfswagenparken, vakmensen en bedrijfseigenaren met hoge eisen die op zoek zijn naar een bedrijfsauto die perfect inspeelt op hun wensen en over de nieuwste technologie en innovatie beschikt om aan hun zakelijke behoeften te voldoen. De nieuwe KANGOO is verkrijgbaar in twee lengtes. Renault bouwt de volledig nieuwe KANGOO in de Renault-fabriek in Maubeuge, Frankrijk. Prijzen worden in augustus gecommuniceerd. Het model staat vanaf de herfst bij ons in de showrooms!

De nieuwe KANGOO bevat een belangrijke innovatie: Open Sesame by Renault is een unieke feature die de bestelauto de grootste zijdelingse opening in het segment geeft.
Het nieuwe model heeft een aantal van zijn beste eigenschappen behouden en biedt een ongeëvenaard breed gamma aan carrosserietypen en motoren. Het design is robuust aan de buitenkant en evenaart het niveau van een personenwagen aan de binnenkant: dit is een bestelauto die stappen voorwaarts zet.

Met de nieuwe KANGOO speelt Renault in op de wensen van klanten die op zoek zijn naar praktische innovatie, de nieuwste rijassistentiesystemen, comfort en binnenkort ook een volledig elektrische aandrijflijn.

De nieuwe KANGOO heeft 5 opvallende kenmerken:

– Easy Inside Rack: een hoog gemonteerd rek voor het gemakkelijk vervoeren van lange voorwerpen.
– Met een laadcapaciteit die maximaal 3,3 m³ bedraagt, is zelfs het basismodel de beste in zijn klasse.
– Een nieuw atletisch exterieurdesign met opvallende schoudervormen.
– Een modern interieur met praktische en goed toegankelijke opbergvakken met een inhoud van 60 liter, leverbaar met twee of drie voorstoelen.
– Twaalf nieuwe rijassistentiesystemen zorgen voor gemoedsrust tijdens het rijden: actief noodremsysteem, beter zicht op de dode hoek, permanente achteruitkijkcamera, enz.

Ready to Go voordeel
Kies tijdens de ‘ready-to-go’-weken voor een auto uit voorraad. Je rijdt dan niet alleen razendsnel in een nieuwe Renault, je krijgt bovendien tot wel € 2.500 extra inruilwaarde op je huidige auto!

Nieuwsgierig? Bereken online uw inruilwaarde en ontvang direct een offerte per e-mail. Voor een exacte taxatie van uw auto en een offerte op maat ontvangen wij u graag in een van onze showrooms, onze verkoopadviseurs staan u graag te woord. U kunt dan meteen een vrijblijvende proefrit maken!

* Alleen geldig op (voorraad)modellen die vóór 29 februari 2024 geregistreerd zijn. De korting is reeds verwerkt in de prijs.

Fotogalerij


Onze voorraad Renault Kangoo

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Kangoo staan?

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2022

Werk je veel in de stad? Dan is de Renault Kangoo voor jou de juiste keus als bedrijfswagen. Hij is compact én heeft een flink laadvermogen van 3,3 m3. Zo heb je genoeg ruimte voor je materiaal en kun je je bedrijfswagen door zijn praktische afmetingen altijd makkelijk parkeren.

100% afgestemd op uw wensen

De Renault Kangoo is ontworpen volgens de nieuwe huisstijl van Renault en beantwoordt nog beter de behoeften van de zakelijke markt. Leverbaar in 3 verschillende lengtes en een uitgebreid gamma aan zuinige en krachtige motoren, waaronder een 100% elektrische versie. Er is altijd een Kangoo die bij u past!

Op maat gemaakt

De Renault Kangoo is volledig aan te passen naar uw zakelijke wensen. Met de verschuifbare dakklep wordt het eenvoudig om af en toe extra lange voorwerpen te vervoeren. De laadruimte is vlak en de wielkasten nemen minimale ruimte in. Hierdoor is het mogelijk de lading optimaal te vervoeren. Een derde zitplaats maakt het mogelijk om een extra persoon te vervoeren. Dit kan net het veschil maken om alle personen in een keer op de plaats van bestemming te brengen.

High-Tech uitgerust

Uw mobiele kantoor richt u zelf in. De Kangoo is voorzien van de laatste systemen en technieken, verschillende indelingsmogelijkheden in het interieur, slimme opbergvakken en een ingebouwd multimedia systeem. Aan alles is gedacht om uw werk makkelijker en comfortabeler te maken.

Doelgericht werken

Een snelle levering begint met het bepalen van de beste route. Met Renault R-LINK zoekt u uw bestemming, controleert u het rijbereik(elektrische Kangoo Z.E.), bepaalt u de handigste route zonder files en kondigt u handsfree uw komst aan. De Kangoo Z.E. is stil en milieuvriendelijk, dus het stadscentrum blijft altijd toegankelijk! In de Kangoo & Kangoo Z.E. past tot 4 m³ lading en beschikt u standaard over een nuttig laadvermogen van 650 kg, tot 800 kg optioneel. In het dashboard zit een handig A4-opbergvak voor uw documenten. Voor maximale wendbaarheid in de stad is de Kangoo Compact* de beste keuze. In deze versie past nog steeds tot 2,3 m³ lading.

* Niet leverbaar in Z.E. versie

Een optimaal wagenpark

Het wagenpark van uw bedrijf is een investering die verstandig beheerd moet worden. Met 3 lengtes en talrijke ombouwmogelijkheden en configuraties, biedt het kangoo gamma alle oplossingen om een efficient wagenpark samen te stellen. Daarbij kunt u de co2-uitstoot en het verbruik aanzienlijk verlagen door te kiezen voor de efficiente ENERGY verbrandingsmotoren gecombineerd met de volledig elektrische Kangoo Z.E. versie.

Innovatief en Praktisch

Als boegbeeld van Renault is de volledig elektrische Kangoo Z.E. in meerdere opzichten vooruitstrevend te noemen. Hij helpt u om de ecologische voetafdruk (CO2 footprint) van uw bedrijf te beperken. Hij straalt dagelijks uw milieuvriendelijke houding uit. Met achterdeuren die 180° geopend kunnen worden en een laadlengte tot ruim 2 meter, biedt de Kangoo Z.E. optimaal laadvolume zonder uitstoot.

Renault Kangoo & Kangoo Z.E. in detail

Laadruimtes die zijn afgestemd op elke behoefte, zuinige en krachtige motoren en een volledig elektrische versie. De Renault Kangoo verdient het dat we hem eens goed bekijken.

Optimale laadcapaciteit

Veelzijdig
Met drie personen naar een klus?… De Kangoo past zich snel aan… Hij is leverbaar met 3 zitplaatsen voorin*. Een bestuurdersstoel en een 2-zitsbank met een opbergruimte onder de zitting, die een maximale inhoud heeft van 15 liter. De rugleuning van de 2-zitsbank kan apart worden neergeklapt om dienst te doen als tafeltje. De schuifbare dakklep zorgt voor nog meer ruimte en maakt het mogelijk extra lange voorwerpen te vervoeren.

Laadcapaciteit in overvloed
In het interieur maken de talloze opbergruimtes het mogelijk om alle beschikbare ruimte optimaal te benutten.
In de opbergruimte bovenin het dashboard plaatst uw eenvoudig A4-documenten en voor grotere spullen kunt u gebruik maken van de opbergplank boven de voorruit. Het dashboardkastje, de centrale armsteun (afhankelijk van de versie), of de ruimte onder de 2-zitsbank voorin (optioneel), de mogelijkheden zijn eindeloos. De laadruimte biedt een royaal volume, dat varieert van 2,3 m3 tot 4 m3, afhankelijk van de versie. De laadruimte van de Kangoo is leverbaar met onder andere hoogwaardige houten bescherming voor de vloer en zijwanden. Met een laadvermogen tot ruim 800 kg** kan de Kangoo ook zware ladingen met gemak aan.

Toegankelijk
Het kost geen enkele moeite om de zijschuifdeur(en) te openen of de laadruimte vrij te maken via de 180° openende asymmetrische achterdeuren. De lage laaddrempel, vereenvoudigt het laden en lossen van zware spullen. De Kangoo kent talrijke variaties; een achterklep, achterdeuren, een dakklep, zijschuifdeuren en een half of hoog tussenschot. Hierdoor is de toegankelijkheid van de laadruimte altijd optimaal!

Bekijk Renault Kangoo occasions

* Optie niet leverbaar voor de Kangoo Compact en Z.E.
** Laadvermogen van 800 kg niet leverbaar voor de Kangoo Z.E.

Renault KANGOO downloads

Wilt u meer informatie over de Renault KANGOO? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!