Renault
KANGOO E-TECH ELECTRIC

TREKGEWICHT VAN MAAR LIEFST 1.500 KG

De 100% elektrische bestelwagen biedt een laadvolume tot 3,9 m3 (4,9 m3 in de toekomstige verlengde versie), een laadvermogen van 600 kg (800 kg in verlengde versie) en maar liefst 1.500 kg geremd trekvermogen.

De 100% elektrische bedrijfswagen

Volgeladen aan het werk

Plan eenvoudig je dagelijkse ritten. De Kangoo E-Tech electric heeft de nieuwste lithium-ionbatterij met een 100% bruikbare capaciteit van 45 kWh. Wil je grote prestaties of extra veel ruimte? Gelukkig hoef je niet te kiezen. Omdat de batterij onder de vloer is geplaatst, maakt de Kangoo E-Tech electric optimaal gebruik van zijn laadvolume. Opladen gaat zeer eenvoudig met de lader van 11 kW. Je laadt de auto volledig op 3 uur en 50 minuten. Sluit daarvoor je Kangoo E-Tech electric aan op een standaard laadpunt. Heb je haast? Kies dan voor de 22 kW AC / 80 kW DC* versie. 30 minuten is dan genoeg om tot 170 km van je actieradius terug te krijgen. Ben je onderweg voor je werk? Gebruik de warmtepomp om snel de cabine te verwarmen en tegelijkertijd de actieradius te optimaliseren. Is de auto aangesloten op een laadpunt? Activeer de airconditioning op afstand en je stapt in een zeer warme en comfortabele cabine. Met natuurlijk een volle lading. Aan het werk! *optioneel

€1.550,- korting op de Renault Kangoo modellen

Goed nieuws! Tijdelijk krijg je €1.550 korting op al onze elektrische Renault Kangoo voorraadmodellen. Je rijdt de Renault Kangoo nu éxtra voordelig. Én: je kunt ook nog eens extra snel wegrijden. Profiteer je van de SEBA-subsidie? Dan geniet je op de Kangoo E-tech Electric zelfs van €6.600,- voordeel!

Nieuwsgierig? Bereken online uw inruilwaarde en ontvang direct een offerte per e-mail. Voor een exacte taxatie van uw auto en een offerte op maat ontvangen wij u graag in een van onze showrooms, onze verkoopadviseurs staan u graag te woord. U kunt dan meteen een vrijblijvende proefrit maken! * Actie €1.600 korting alleen geldig op (voorraad)modellen die vóór 30 juni 2024 geregistreerd zijn. Schrijffouten voorbehouden.

Renault KANGOO E-TECH ELECTRIC

Bekijk voorraad Bekijk acties

Fotogalerij


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het beste van Kangoo

OPEN SESAME BY RENAULT™

ZIJOPENING VAN 1,45 M

Het open sesame-systeem heeft een grotere zijopening. Hierdoor gaat in- en uitladen gemakkelijker en wordt je dagelijkse werk eenvoudiger.

3,9 M3 AAN LAADRUIMTE Laad je Kangoo E-Tech electric in en deel het interieur in hoe jij het wilt. Bespaar bijvoorbeeld ruimte op de vloer. En je kunt voorwerpen van maximaal 2 meter lang gemakkelijk onder het dak opbergen, dankzij het uitschuifbare easy inside rack. 1.500 KG TREKGEWICHT

Kangoo E-Tech electric beschikt over een recordtrekvermogen van maximaal 1,5 ton.

MIDDELEN OM JE BEDRIJF TE VERSTERKEN

17 rijhulpsystemen

Jouw veiligheid is onze prioriteit. De rijhulpsystemen van de Kangoo E-Tech electric helpen je in de stad en tijdens lange ritten. Denk hierbij aan adaptive cruise control, noodstopbekrachtiging en rijstrookassistent. De Kangoo E-Tech electric beschikt over innovatieve technologieën. Zo houd je goed in de gaten wat er achter je wagen gebeurt met Rear View Assist. En vertrouw je bij slecht weer op de standaard Zijwind Assistent en Trailer Swing Assist.

Easy Link-multimediasysteem

Verbind je smartphone met je Easy Link-systeem via Bluetooth, Android Auto™ of Apple Carplay™. Je kunt nu je favoriete playlists afspelen en apps en connected services gebruiken op het 8” touchscreen. Bereid eenvoudig en snel je elektrische ritten voor. Vind de benodidgde laadpunten en optimaliseer je rit met het navigatiesysteem en connected services.

Bekijk Renault Kangoo occasions

Renault KANGOO E-TECH ELECTRIC downloads

Wilt u meer informatie over de Renault KANGOO E-TECH ELECTRIC? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!