Renault
KANGOO

Wij werken mee aan uw succes

Uw auto is in de eerste plaats een stuk gereedschap, maar ook een visitekaartje voor uw bedrijf. Daarom is de KANGOO in een nieuw jasje gestoken. En er is nog meer. Renault heeft ook bijzondere aandacht besteed aan de kwaliteit en het comfortniveau. Alles om u thuis te laten voelen in uw auto en om u optimaal uw werk te kunnen laten verrichten.

Met de nieuwe ENERGY-motoren met STOP & START technologie, die garant staan voor de beste verhouding tussen brandstofverbruik en CO2 -uitstoot op de markt, rijdt u altijd tegen zo laag mogelijke kosten. Doormiddel van het standaard ESC (Electronic Stability Control) systeem met Hill- start assist en de ‘Extended Grip’-techniek , is de KANGOO ook inzetbaar op moeilijk begaanbaar terrein.

Verder doet de KANGOO er alles aan om de kilometerkostprijs te beperken door middel van zuinige, krachtige motoren. Het onderhoudsinterval is teruggebracht naar 40.000km / 2 jaar voor alle ENERGY-motoren. Geavanceerde hulpsystemen zorgen voor zuinig en milieuvriendelijk rijden. Bovendien geven zij de betrouwbaarheid die u mag verwachten van een auto die is geproduceerd in een Franse fabriek die gespecialiseerd is in bedrijfswagens.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij het toch al uitgebreide aanbod aangevuld met een nieuwe mogelijkheid, 3 zitplaatsen voorin. De KANGOO is leverbaar met radio’s die beschikken over Bluetooth® en een USB-aansluiting. Bovendien is er het multimediasysteem Renault R-Link waarmee u kunt navigeren, bellen en online services kunt gebruiken. De KANGOO Z.E. heeft een 100% elektrische motor, zonder dat dit ten koste gaat van de laadruimte of prestaties.

Tot slot: de grille en het dashboard geven de KANGOO een moderne, robuuste uitstraling. Het krachtige ontwerp zorgt voor een verhoogde kwaliteitsbeleving.

Als professionals begrijpen wij de zakelijke markt. Het succes van de KANGOO is tevens het succes van ons netwerk, van professionaliteit die u ten dienste staat.

De KANGOO legt de lat hoog, net als u!

Nieuwsgierig? Bereken online uw inruilwaarde en ontvang direct een offerte per e-mail. Voor een exacte taxatie van uw auto en een offerte op maat ontvangen wij u graag in een van onze showrooms, onze verkoopadviseurs staan u graag te woord. U kunt dan meteen een vrijblijvende proefrit maken!

Fotogalerij


Financier deze Renault KANGOO met een persoonlijke lening met 5,90% rente*

Rij ‘m nu voordelig!

Wilt u deze Renault KANGOO direct rijden? Sluit dan nu meteen een financiering af.

Wij bieden u scherpe financieringsprijzen, bereken direct wat het u gaat kosten. Kies de gewenste soort financiering, de looptijd, de gewenste aanbetaling en uw gewenste kilometrage. Vraag een offerte op maat aan.

Rij deze Renault KANGOO nu voor p/mnd*

Offerte aanvragen

Onze voorraad Renault Kangoo

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Kangoo staan?

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

100% afgestemd op uw wensen

De Renault Kangoo is ontworpen volgens de nieuwe huisstijl van Renault en beantwoordt nog beter de behoeften van de zakelijke markt. Leverbaar in 3 verschillende lengtes en een uitgebreid gamma aan zuinige en krachtige motoren, waaronder een 100% elektrische versie. Er is altijd een Kangoo die bij u past!

Op maat gemaakt

De Renault Kangoo is volledig aan te passen naar uw zakelijke wensen. Met de verschuifbare dakklep wordt het eenvoudig om af en toe extra lange voorwerpen te vervoeren. De laadruimte is vlak en de wielkasten nemen minimale ruimte in. Hierdoor is het mogelijk de lading optimaal te vervoeren. Een derde zitplaats maakt het mogelijk om een extra persoon te vervoeren. Dit kan net het veschil maken om alle personen in een keer op de plaats van bestemming te brengen.

High-Tech uitgerust

Uw mobiele kantoor richt u zelf in. De Kangoo is voorzien van de laatste systemen en technieken, verschillende indelingsmogelijkheden in het interieur, slimme opbergvakken en een ingebouwd multimedia systeem. Aan alles is gedacht om uw werk makkelijker en comfortabeler te maken.

Doelgericht werken

Een snelle levering begint met het bepalen van de beste route. Met Renault R-LINK zoekt u uw bestemming, controleert u het rijbereik(elektrische Kangoo Z.E.), bepaalt u de handigste route zonder files en kondigt u handsfree uw komst aan. De Kangoo Z.E. is stil en milieuvriendelijk, dus het stadscentrum blijft altijd toegankelijk! In de Kangoo & Kangoo Z.E. past tot 4 m³ lading en beschikt u standaard over een nuttig laadvermogen van 650 kg, tot 800 kg optioneel. In het dashboard zit een handig A4-opbergvak voor uw documenten. Voor maximale wendbaarheid in de stad is de Kangoo Compact* de beste keuze. In deze versie past nog steeds tot 2,3 m³ lading.

* Niet leverbaar in Z.E. versie

Een optimaal wagenpark

Het wagenpark van uw bedrijf is een investering die verstandig beheerd moet worden. Met 3 lengtes en talrijke ombouwmogelijkheden en configuraties, biedt het kangoo gamma alle oplossingen om een efficient wagenpark samen te stellen. Daarbij kunt u de co2-uitstoot en het verbruik aanzienlijk verlagen door te kiezen voor de efficiente ENERGY verbrandingsmotoren gecombineerd met de volledig elektrische Kangoo Z.E. versie.

Innovatief en Praktisch

Als boegbeeld van Renault is de volledig elektrische Kangoo Z.E. in meerdere opzichten vooruitstrevend te noemen. Hij helpt u om de ecologische voetafdruk (CO2 footprint) van uw bedrijf te beperken. Hij straalt dagelijks uw milieuvriendelijke houding uit. Met achterdeuren die 180° geopend kunnen worden en een laadlengte tot ruim 2 meter, biedt de Kangoo Z.E. optimaal laadvolume zonder uitstoot.

Renault Kangoo & Kangoo Z.E. in detail

Laadruimtes die zijn afgestemd op elke behoefte, zuinige en krachtige motoren en een volledig elektrische versie. De Renault Kangoo verdient het dat we hem eens goed bekijken.

Optimale laadcapaciteit

Veelzijdig
Met drie personen naar een klus?… De Kangoo past zich snel aan… Hij is leverbaar met 3 zitplaatsen voorin*. Een bestuurdersstoel en een 2-zitsbank met een opbergruimte onder de zitting, die een maximale inhoud heeft van 15 liter. De rugleuning van de 2-zitsbank kan apart worden neergeklapt om dienst te doen als tafeltje. De schuifbare dakklep zorgt voor nog meer ruimte en maakt het mogelijk extra lange voorwerpen te vervoeren.

Laadcapaciteit in overvloed
In het interieur maken de talloze opbergruimtes het mogelijk om alle beschikbare ruimte optimaal te benutten.
In de opbergruimte bovenin het dashboard plaatst uw eenvoudig A4-documenten en voor grotere spullen kunt u gebruik maken van de opbergplank boven de voorruit. Het dashboardkastje, de centrale armsteun (afhankelijk van de versie), of de ruimte onder de 2-zitsbank voorin (optioneel), de mogelijkheden zijn eindeloos. De laadruimte biedt een royaal volume, dat varieert van 2,3 m3 tot 4 m3, afhankelijk van de versie. De laadruimte van de Kangoo is leverbaar met onder andere hoogwaardige houten bescherming voor de vloer en zijwanden. Met een laadvermogen tot ruim 800 kg** kan de Kangoo ook zware ladingen met gemak aan.

Toegankelijk
Het kost geen enkele moeite om de zijschuifdeur(en) te openen of de laadruimte vrij te maken via de 180° openende asymmetrische achterdeuren. De lage laaddrempel, vereenvoudigt het laden en lossen van zware spullen. De Kangoo kent talrijke variaties; een achterklep, achterdeuren, een dakklep, zijschuifdeuren en een half of hoog tussenschot. Hierdoor is de toegankelijkheid van de laadruimte altijd optimaal!

Bekijk Renault Kangoo occasions

* Optie niet leverbaar voor de Kangoo Compact en Z.E.
** Laadvermogen van 800 kg niet leverbaar voor de Kangoo Z.E.

Renault KANGOO downloads

Wilt u meer informatie over de Renault KANGOO? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!