Renault
Grand SCÉNIC

De MPV opnieuw uitgevonden

Autorijden is fantastisch – in het nieuwe, post-MPV-tijdperk óók voor gezinnen. In de nieuwe Renault SCÉNIC vindt u overal innovatie. Of het nu het volledig vernieuwde, verleidelijke design is, of het ingenieuze, flexibele interieur dat kan worden aangepast aan de behoeften van het gezin. Of de toepassing van de nieuwste technologieën van Renault, voor nog meer comfort, rust en connectiviteit tijdens het rijden. Om aan de behoeften van het gezin van vandaag en morgen te voldoen, heeft Renault de SCÉNIC en de Grand SCÉNIC opnieuw uitgevonden.

Nieuwsgierig? Bereken online uw inruilwaarde en ontvang direct een offerte per e-mail. Voor een exacte taxatie van uw auto en een offerte op maat ontvangen wij u graag in een van onze showrooms, onze verkoopadviseurs staan u graag te woord. U kunt dan meteen een vrijblijvende proefrit maken!

* Alleen geldig op (voorraad)modellen die vóór 30 juni 2023 geregistreerd zijn. De korting is reeds verwerkt in de prijs.

Renault Grand SCÉNIC

Bekijk voorraad Bekijk acties

Fotogalerij


Onze voorraad Renault Grand Scénic

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Grand Scénic staan?

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Opvallend modern

Originaliteit en nieuwe ideeën zitten in het DNA van de nieuwe SCÉNIC en Grand SCÉNIC. Ze hebben een vernieuwend uiterlijk, met grensverleggende proporties en standaard 20” ‘tall & narrow’-wielen. De lage rolweerstand daarvan zorgt voor een laag brandstofverbruik. Renault biedt keus uit een complete lijn wielen, zoals de Exception Aerodesign met ‘add-ons’ die zorgen voor aerodynamische looks. Dankzij de tweekleurige afwerking komende nieuwe vormen van de twee nieuwe MPV’s optimaal tot hun recht. De koplampen met C-vormige dagrijverlichting zijn in een aantal uitvoeringen uitgerust met de ‘LED PURE VISION’-techniek. En wat de achterlichten betreft: die zorgen dankzij de ‘Edge Light’-techniek voor een 3D-effect. Wat je noemt een onderscheidend lichtdesign.

Familiesuite

Om het voor de passagiers en de bestuurder zo aangenaam mogelijk te maken, komen de nieuwe SCÉNIC en Grand SCÉNIC met talloze slimme voorzieningen. Het panoramische glazen dak biedt volop licht in het interieur – dat in de Grand SCÉNIC met zijn zeven zitplaatsen nog ruimer is. En daar zijn nog talloze andere zaken te vinden die het autorijden gemakkelijk maken: Renaults One-touch folding modulariteit bijvoorbeeld, waarmee met slechts één druk op het touchscreen van het R-LINK 2 Multimedia- en navigatiesysteem (of via de bediening in de bagageruimte) de achterstoelen zijn neer te klappen. Daarmee ontstaat een vlakke laadvloer waarop de bagage eenvoudig kan worden ingeladen. De achterbank (2/3–1/3 gedeeld) met zijn afzonderlijke zitplaatsen is verschuifbaar voor een optimaal gebruik van de interieurruimte.

Opgeruimde ideeën

De nieuwe SCÉNIC en Grand SCÉNIC zijn opbergkampioenen met hun royale opbergcapaciteit van 63 liter. De verschuifbare Easy Life-middenconsole, die zo kenmerkend is voor de SCÉNIC, is goed voor 13 liter bergruimte. Daarmee is het interieur naar behoefte in te richten: in cockpitstijl, met de console naar voren geschoven richting de bestuurder, of naar achteren geschoven met ruimte voor het hele gezin. De bergruimte met geïntegreerde armsteun voorin is verlicht. En achterin is er niet alleen een uitneembare opbergdoos maar ook nog twee usb-poorten, een jack-aansluiting en een 12-voltaansluiting. Het is zo gemakkelijk, je zou haast zeggen dat dit door kinderen is bedacht! Nog zo’n slimme voorziening is de ‘Magic drawer’-opberglade (11,5 liter) met koelfunctie en kluisje. Bijzonder handig om persoonlijke spullen in op te bergen.

Ruimte en vrijheid

De nieuwe Grand SCÉNIC geeft een geheel nieuw gevoel van ruimte: comfortabel, ruim en naar eigen wens modulair in te delen. Zijn optionele zeven zitplaatsen bieden genoeg ruimte voor het hele gezin. De verschuifbare 1/3–2/3 gedeelde achterbank op de tweede zitrij is net als de afzonderlijke stoelen op de derde zitrij met een One-touch folding functionaliteit wegklapbaar. De laadruimte wordt zo meer dan 718 liter* en heeft een volledig vlakke laadvloer.

Een uitgekiende combinatie van technologieën

Welkom in de privécockpit van de nieuwe SCÉNIC en Grand SCÉNIC. Het nieuwe Renault R-LINK 2-multimedia- en navigatiesyteem – controlecentrum met diverse onlinediensten – siert de ruimte met zijn verticale 8,7” touchscreen: dit intuïtieve en alerte systeem biedt toegang tot talloze functies, zoals MULTI-SENSE, dat keuze biedt uit vijf rijstijlen en vijf soorten sfeerverlichting. Dankzij de head-up kleurendisplay heeft de bestuurder zonder zijn ogen van de weg te halen toegang tot alle informatie die bijdraagt aan een rustige rijervaring. Tenslotte mogen ouders zichzelf ook wel eens een plezier doen…

Ingebouwde intelligentie

Echt rijplezier wordt bereikt door rust. De nieuwe SCÉNIC is uitgerust met de allernieuwste technologische hulpmiddelen voor de bestuurder, zodat die in alle rust verantwoord kan rijden – essentieel voor ieders veiligheid en comfort. Vermoeidheidsdetectie biedt de bestuurder bescherming en een veilig gevoel. Rijbaanassistentie zorgt voor stuurcorrecties als het voertuig onbedoeld van rijbaan verandert zonder dat de richtingaanwijzer is ingeschakeld. Het Active Emergency Braking system met voetgangersdetectie, dat standaard is op alle uitvoeringen, kan de nieuwe SCÉNIC zonder tussenkomst van de bestuurder volledig tot stilstand brengen. Hierdoor kan een aanrijding met een voetganger vermeden worden.

Bekijk ook onze occasions van de Renault (Grand) Scénic.

Ontdek ‘m nu bij Nieuwendijk!

Renault Grand SCÉNIC downloads

Wilt u meer informatie over de Renault Grand SCÉNIC? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!