Renault
Nieuwe EXPRESS

RUIME EN ZUINIGE BEDRIJFSWAGEN

Met zijn praktische en moderne design is de nieuwe Renault EXPRESS ideaal voor jouw dagelijkse werkactiviteiten. Deze bestelauto heeft een perfect ergonomisch interieur met de grootste opbergruimte (48 l) rondom de chauffeur en de bijrijder in zijn klasse. Plus een functionele en flinke laadruimte van 3 m3 .

Nieuwsgierig? Bereken online uw inruilwaarde en ontvang direct een offerte per e-mail. Voor een exacte taxatie van uw auto en een offerte op maat ontvangen wij u graag in een van onze showrooms, onze verkoopadviseurs staan u graag te woord. U kunt dan meteen een vrijblijvende proefrit maken!

Renault Nieuwe EXPRESS

Bekijk voorraad Bekijk acties

Fotogalerij


Financier deze Renault Nieuwe EXPRESS met een persoonlijke lening met 5,90% rente*

Rij ‘m nu voordelig!

Wilt u deze Renault Nieuwe EXPRESS direct rijden? Sluit dan nu meteen een financiering af.

Wij bieden u scherpe financieringsprijzen, bereken direct wat het u gaat kosten. Kies de gewenste soort financiering, de looptijd, de gewenste aanbetaling en uw gewenste kilometrage. Vraag een offerte op maat aan.

Rij deze Renault Nieuwe EXPRESS nu voor p/mnd*

Offerte aanvragen

Onze voorraad Renault Express

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Express staan?

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rear View Assist

Rear View Assist vervangt de binnenspiegel. Door middel van een camera aan de achterkant van de auto, kun je op een beeld meekijken op de plek waar eerst de binnenspiegel hing. Met dit beeld kun je het achteropkomend verkeer goed in de gaten houden. En kun je je rijgedrag perfect aanpassen aan de overige weggebruikers.

* bij gemiddelde en lange afstanden.

Wide view mirror

De wide view mirror in de zonneklep van de passagier vergroot je gezichtsveld aan de rechterkant en biedt daardoor meer comfort en veiligheid.

Blind spot warning

Een waarschuwingslampje op de buitenspiegels laat je weten wanneer een auto zich in de dode hoek van je nieuwe bedrijfswagen bevindt.

Bekijk Renault Express occasions

Renault Nieuwe EXPRESS downloads

Wilt u meer informatie over de Renault Nieuwe EXPRESS? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!