Renault
RAFALE E-TECH FULL HYBRID

Een dynamische, sportieve SUV-coupé

De Renault Rafale is een SUV-coupé die dynamiek en sportiviteit combineert. Haar ontwerp, geïnspireerd door de luchtvaart, belichaamt de verfijnde en gestroomlijnde vorm van een vliegtuigromp. Met een sportback-carrosserie als resultaat van een uitgebreid ontwerpproces, integreert de lijnvoering naadloos in het landschap, zonder de natuurlijke harmonie te verstoren.

Geboren en getogen voor rijplezier

De Renault Rafale, is ontworpen om rijplezier te bieden. Als nieuw vlaggenschip bundelt deze wagen zijn geavanceerde hybride-aandrijfsystemen, chassis en elektronische uitrusting tot een allesomvattend pakket.

De naam Rafale doet denken aan de wind, maar verwijst ook naar de rijke geschiedenis van Renault in de luchtvaart en naar de Caudron-Renault Rafale in het bijzonder: een eenzits racevliegtuig die in 1934 een snelheidsrecord van 445 km/u haalde.

Mogen we jou op de hoogte houden?
Wil je graag op de hoogte blijven van alle updates rondom de nieuwe Rafale E-tech Full Hybrid? Laat je gegevens achter en wij nemen spoedig contact met je op!

Houd mij op de hoogte

Renault RAFALE E-TECH FULL HYBRID

Bekijk voorraad Bekijk acties

Fotogalerij


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Boordevol geavanceerde technologie

De Rafale is helemaal up-to-date en zit propvol geavanceerde technologie, zowel in het interieur als onder de motorkap. Dit model biedt alle connectiviteit die zowel bestuurders als passagiers verwachten. Het wordt aangedreven door een E-Tech full hybrid-aandrijflijn die 147 kW (200 pk) vermogen levert, met indrukwekkende efficiëntie. Voor wie op zoek is naar extra rijplezier, komt er later in de Rafale line-up ook een nieuwe high-performance E-Tech 4×4 met 220 kW (300 pk).

Een nieuw tijdperk voor het design van Renault

Met de lancering van de nieuwe Renault Rafale wordt het eerste seriegeproduceerde model onthuld, dat volledig is vormgegeven volgens de nieuwe designtaal van Gilles Vidal, de Head of Design bij Renault. Deze introductie markeert een nieuw tijdperk in het ontwerp van Renault, met een visionair en gedurfd ontwerp dat naadloos aansluit op het huidige tijdsbeeld. Gemaakt voor een periode waarin alles steeds sneller gaat en alleen vooruitstrevende modellen hun gehele levenscyclus aantrekkelijk blijven.

Maximaal rijplezier

Renault heeft het DNA van de Rafale geoptimaliseerd voor ultiem rijgenot. Hoewel het rijplezier van de bestuurder van groot belang is, is dit niet ten koste gegaan van het comfort van de passagiers. De nieuwe Rafale is een bevredigende SUV-coupé: zijn levendige uitstraling matcht perfect met zijn rijgedrag en biedt de kans om de opwindende rijervaring te delen met gezinsleden of vrienden.

Ontdek ‘m nu bij Nieuwendijk!

Renault RAFALE E-TECH FULL HYBRID downloads

Wilt u meer informatie over de Renault RAFALE E-TECH FULL HYBRID? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!