Renault
CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid

Elektrisch rijden met de nieuwe CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid

Dankzij de nieuwe oplaadbare hybride-aandrijving kun je in de nieuwe CAPTUR Plug-in Hybrid doordeweeks elektrisch rijden. Je laadt hem daarvoor bijvoorbeeld één keer per dag op. En voor de langere uitstapjes tijdens het weekend maak je gebruik van de hybride-functie.

Nieuwsgierig? Bereken online uw inruilwaarde en ontvang direct een offerte per e-mail. Voor een exacte taxatie van uw auto en een offerte op maat ontvangen wij u graag in een van onze showrooms, onze verkoopadviseurs staan u graag te woord. U kunt dan meteen een vrijblijvende proefrit maken!

Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid

Bekijk voorraad Bekijk acties

Fotogalerij


Financier deze Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid met een persoonlijke lening met 5,90% rente*

Rij ‘m nu voordelig!

Wilt u deze Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid direct rijden? Sluit dan nu meteen een financiering af.

Wij bieden u scherpe financieringsprijzen, bereken direct wat het u gaat kosten. Kies de gewenste soort financiering, de looptijd, de gewenste aanbetaling en uw gewenste kilometrage. Vraag een offerte op maat aan.

Rij deze Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid nu voor p/mnd*

Offerte aanvragen

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwe Renault CAPTUR Plug-in Hybrid

Rijd tot 65 km volledig elektrisch met deze krachtige en zuinige plug-in hybride. Ook verkrijgbaar als rijk uitgeruste Business-uitvoering met aantrekkelijke bijtelling.

Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid: geavanceerd en comfortabel

Bekijk de vooruitstrevende technieken die jouw rijbeleving 100% compleet maken.

Ongekend rijplezier

Het reactievermogen van een elektrische auto in een hybride auto? De nieuwe CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid activeer je met een druk op de start-knop altijd 100% elektrisch. De CAPTUR accelereert net zo snel als een volledig elektrische auto. Jij profiteert zo van maximaal rij-plezier en comfort.

In de stad en ver daarbuiten

Dankzij de dubbele aandrijving kun je doordeweeks tot bijna 65 km elektrisch in de stad rijden om daarna over te stappen op de hybride modus. Bijvoorbeeld voor de uitstapjes in het weekend.

Elektrische expertise in jouw nieuwe CAPTUR

Vertrouw op jouw nieuwe CAPTUR E-TECH. Renault heeft immers al 10+ jaar ervaring met elektrische auto‘s. Profiteer nu ook van schoon rijden en een beperkt brandstofverbruik, dankzij de innovatieve versnellingsbak en de technologie om energie terug te winnen, die is geïnspireerd op onze lange ervaring in de Formule 1-wereld.

Ontdek de Renault Captur nu bij Nieuwendijk!

Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid downloads

Wilt u meer informatie over de Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!