Renault Flex Choice


Financier uw nieuwe Renault zoals u wilt

Met Renault Flex Choice stelt u zelf de financiering van uw Renault samen en kiest u of u daar services bij afneemt. Hoe meer services, hoe lager de rente.

Wat is Renault Flex Choice?

Heb je een nieuwe Renault op het oog maar wil je je spaargeld liever behouden? Kies dan voor Renault Flex Choice. Rijd een nieuwe Renault zonder je spaargeld te gebruiken. Stel zelf je financiering samen en voeg optionele services toe. Geen zorgen over onderhoudskosten en profiteer van een lagere rente. Met Renault Flex Choice is er altijd een passende oplossing:

  • Rijd een nieuwe Renault zonder spaargeld in te leggen
  • Stel zelf je financiering samen en kies extra services
  • Profiteer van lagere rente bij meer services en onderhoudscontract

Hoe werkt Renault Flex Choice?

Met Renault Flex Choice stel je je financiering samen zoals je dat wilt:

  • Kies jouw Renault
  • Kies de looptijd: 24, 36, 48 of 60 maanden
  • Kies je slottermijn
  • Kies of je de hele aanschafwaarde of een gedeelte wilt financieren. Je huidige auto kun je gebruiken als aanbetaling d.m.v. inruil
  • Vul je financiering aan met een verlengde garantie of onderhoudscontract

Daarnaast heb je de mogelijkheid om pechhulp of een Renault autoverzekering aan te schaffen. 

Kies je favoriete Renault model en bereik je maandtarief met Renault Flex Choice. 

FLEX CHOICE ESSENTIAL
  • Financiering zonder services
FLEX CHOICE SMART
FLEX CHOICE PREMIUM

Wat zijn services?

Met de services GarantiePlus en het Renault Onderhoudscontract hoef je je de komende jaren geen enkele zorgen te maken wat betreft onderhoud of pechhulp. Met Garantieplus verleng je namelijk de fabrieksgarantie van jouw Renault én heb je pechhulp in heel Europa. En met de aanschaf van Renault Onderhoudscontract sta je nooit voor onverwachte kosten bij onderhoudsbeurten. Bij de aanschaf van deze services in combinatie met een financiering, profiteer je bovendien van een lagere rente. Hoe meer services, hoe lager de rente.

Je kiest zelf of je de services meefinanciert of in één keer betaalt. Als je de services meefinanciert, wordt het bedrag verspreid over het aantal maanden van de financiering.

LEES MEER OVER GARANTIEPLUS EN RENAULT ONDERHOUDSCONTRACT

Wat is een slottermijn?

Bij een gewone financiering betaal je maandelijks rente en aflossing over het gefinancierde bedrag. Kies je voor Flex Choice met een slottermijn, dan betaal je gedurende het contract alleen rente en geen aflossing over dat bedrag. Je maandlasten worden hiermee lager. Mooi meegenomen toch?

De slottermijn betaal je aan het einde van de looptijd in één keer terug. Een goede ‘slottermijn’ is lager dan de verwachte restwaarde. Zo houd je aan het eind van de looptijd nog geld over voor de aanbetaling van je volgende Renault.

Wil je tijdens het contract extra aflossen of het openstaande saldo vervroegd inlossen? Dat is mogelijk met Renault Flex Choice.

Op de financiering en services zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Renault Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van RFC zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (www.vfn.nl/consumenten), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 82 jaar wordt. Vanaf 76 jaar min.10% aanbetalen. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Renault Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (www.renaultfinance.nl), KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden.

Op zoek naar financiering van uw gebruikte auto?