Renault Zoe private lease


Rij in een splinternieuwe Renault Zoe voor een vast bedrag per maand. Je betaalt alleen nog maar voor laden en wassen. Dat is private lease met de vertrouwde kwaliteit van Renault Nieuwendijk.

Dit is inbegrepen bij private lease

Met private lease van Renault Nieuwendijk rij je zorgeloos in je nieuwe auto. Je weet precies wat je betaalt. Geen nare verrassingen meer bij een APK-keuring of onderhoudsbeurt. Alle reparaties zijn inbegrepen. 

  • Motorrijtuigenbelasting 
  • WA- & Cascoverzekering 
  • Onderhoud, reparatie en banden 
  • Pechhulp Europa 
  • Persoonsongevallen inzittenden verzekering 
  • Vervangend vervoer na 48 uur
Bereken direct je maandbedrag

Ook tijdens je vakantie rij je zorgeloos in je Renault. Want pechhulp in heel Europa is inbegrepen. Dus ook wanneer je tijdens de zomervakantie naar Frankrijk of Italië gaat, weet je dat je altijd weer snel op weg bent.

Foto’s van de Zoe

De Renault Zoe

Met de volledig elektrische Zoe, rij je tot wel 395 kilometer (WLTP) zonder te laden. En als je dan eindelijk toch moet laden, doe je dat bijzonder snel. Met een snellader (50kW DC) ga je van 15 naar 80% in slechts 54 minuten. Rijden is altijd een genot in de Zoe. Door de elektrische aandrijflijn beschik je altijd over genoeg vermogen. Zowel voor in de stad als op de snelweg. Maar waar je ook rijdt, je geniet altijd van de stilte aan boord door het ontbreken van een brandstofmotor. 

Voordelen Renault Zoe private lease

Het vaste bedrag per maand is natuurlijk een groot voordeel van private lease. Maar dat is nog niet alles. Dankzij private lease rij je altijd in een jonge Renault Zoe Dat betekent dat je profiteert van de nieuwste technieken op het gebied van veiligheid en multimedia. Daarnaast kom je met zo’n nieuwe auto altijd representatief voor de dag. Zowel privé als op je werk. 

Bereken direct je maandbedrag

Bekijk ook onze andere private lease-modellen: