Renault TWINGO Electric private lease


Rij in een splinternieuwe Renault TWINGO Electric voor een vast bedrag per maand. Je betaalt alleen nog maar voor laden en wassen. Dat is private lease met de vertrouwde kwaliteit van Renault Nieuwendijk.

Dit is inbegrepen bij private lease

Met private lease van Renault Nieuwendijk rij je zorgeloos in je nieuwe auto. Je weet precies wat je betaalt. Geen nare verrassingen meer bij een APK-keuring of onderhoudsbeurt. Alle reparaties zijn inbegrepen. 

  • Motorrijtuigenbelasting 
  • WA- & Cascoverzekering 
  • Onderhoud, reparatie en banden 
  • Pechhulp Europa 
  • Persoonsongevallen inzittenden verzekering 
  • Vervangend vervoer na 48 uur
Bereken direct je maandbedrag

Elke rit is zorgeloos dankzij Europese pechhulp. Een lekke band of vergeten te laden? Dankzij de pechhulp ben je snel weer op weg.

Foto’s van de TWINGO Electric

De Renault TWINGO Electric

De TWINGO Electric is de ultieme elektrische stadsauto. Hoeveel kilometer rij jij op een dag? Met de TWINGO Electric kom je op één lading tot wel 270 km (WLTP) ver. Dankzij de krachtige elektromotor beweeg je je altijd soepel en vlot door het verkeer. De TWINGO Electric te klein? Lease een ZOE.

Uitvoeringen

Welke TWINGO past het beste bij jou? Kies zelf de juiste uitvoering met precies de juiste opties. Zoals een automaat, Android Auto en Apple Carplay of parkeersensoren. Het is helemaal aan jou. 

Voordelen Renault TWINGO private lease

Het vaste bedrag per maand is natuurlijk een groot voordeel van private lease. Maar dat is nog niet alles. Dankzij private lease rij je altijd in een jonge Renault TWINGO Electric. Dat betekent dat je profiteert van de nieuwste technieken op het gebied van veiligheid en multimedia. Daarnaast kom je met zo’n nieuwe auto altijd representatief voor de dag. Zowel privé als op je werk.

Bereken direct je maandbedrag