Renault Mégane E-Tech Electric private lease


Rij in een splinternieuwe Renault Mégane E-Tech Electric voor een vast bedrag per maand. Je betaalt alleen nog maar voor laden en wassen. Dat is private lease met de vertrouwde kwaliteit van Renault Nieuwendijk.

Dit is inbegrepen bij private lease

Met private lease van Renault Nieuwendijk rij je zorgeloos in je nieuwe auto. Je weet precies wat je betaalt. Geen nare verrassingen meer bij een APK-keuring of onderhoudsbeurt. Alle reparaties zijn inbegrepen. 

  • Motorrijtuigenbelasting 
  • WA- & Cascoverzekering 
  • Onderhoud, reparatie en banden 
  • Pechhulp Europa 
  • Persoonsongevallen inzittenden verzekering 
  • Vervangend vervoer na 48 uur
Bereken direct je maandbedrag

Ook tijdens je vakantie rij je zorgeloos in je Renault. Want pechhulp in heel Europa is inbegrepen. Dus ook wanneer je tijdens de zomervakantie naar Frankrijk of Italië gaat, weet je dat je altijd weer snel op weg bent.

Foto’s van de MÉGANE E-Tech Electric

De Renault MÉGANE E-Tech Electric

Met de Mégane trek je gegarandeerd de aandacht. De harmonieuze lijnen en onderscheidende kenmerken maken ‘m tot een opvallende verschijning. Stap in en je komt terecht in een hightech cocon. Hier vind je comfort, verfijning en alles op het gebied van multimedia. In de nieuwe Mégane E-Tech Electric geniet je van elke rit.

Voordelen Renault Mégane E-Tech Electric private lease

Het vaste bedrag per maand is natuurlijk een groot voordeel van private lease. Maar dat is nog niet alles. Dankzij private lease rij je altijd in een jonge Renault Mégane E-Tech Electric Dat betekent dat je profiteert van de nieuwste technieken op het gebied van veiligheid en multimedia. Daarnaast kom je met zo’n nieuwe auto altijd representatief voor de dag. Zowel privé als op je werk.

Bereken direct je maandbedrag