Renault CLIO Bi-FUEL private lease


Rij in een splinternieuwe Renault CLIO Bi-FUEL voor een vast bedrag per maand. Je betaalt alleen nog maar voor tanken en wassen. Dat is private lease met de vertrouwde kwaliteit van Renault Nieuwendijk.

Dit is inbegrepen bij private lease

Met private lease van Renault Nieuwendijk rij je zorgeloos in je nieuwe auto. Je weet precies wat je betaalt. Geen nare verrassingen meer bij een APK-keuring of onderhoudsbeurt. Alle reparaties zijn inbegrepen. 

  • Motorrijtuigenbelasting 
  • WA- & Cascoverzekering 
  • Onderhoud, reparatie en banden 
  • Pechhulp Europa 
  • Persoonsongevallen inzittenden verzekering 
  • Vervangend vervoer na 48 uur
Bereken direct je maandbedrag

Ook tijdens je vakantie rij je zorgeloos in je Renault. Want pechhulp in heel Europa is inbegrepen. Dus ook wanneer je tijdens de zomervakantie naar Frankrijk of Italië gaat, weet je dat je altijd weer snel op weg bent.

Foto’s van de CLIO Bi-FUEL

De Renault CLIO Bi-FUEL

LPG en benzine gaan perfect samen. Dat laat de CLIO Bi-FUEL zien. Vanaf 5.000 km per jaar rij je al voordeliger met de Bi-FUEL. De CLIO start altijd op benzine, en schakelt vervolgens automatisch over op LPG. De LPG-tank zit op de plek van het reservewiel. Je hebt dus net zoveel bagageruimte als in een CLIO op benzine. 

Voordelen Renault CLIO Bi-FUEL private lease

Het vaste bedrag per maand is natuurlijk een groot voordeel van private lease. Maar dat is nog niet alles. Dankzij private lease rij je altijd in een jonge Renault CLIO Bi-FUEL. Dat betekent dat je profiteert van de nieuwste technieken op het gebied van veiligheid en multimedia. Daarnaast kom je met zo’n nieuwe auto altijd representatief voor de dag. Zowel privé als op je werk.

Bereken direct je maandbedrag