Renault Captur private lease


Rij in een splinternieuwe Renault Captur voor een vast bedrag per maand. Je betaalt alleen nog maar voor tanken en wassen. Dat is private lease met de vertrouwde kwaliteit van Renault Nieuwendijk. Kies voor de benzine variant, de Bi-FUEL of de E-TECH Plug-in Hybrid.

Private lease een Renault Captur

Kies jouw perfecte Captur

De Captur is dé urban crossover van Renault. Wendbaar, dynamisch en stijlvol. In de Captur staat rijplezier en comfort centraal. Je past ‘m helemaal naar je wensen aan. Zowel vanbinnen als vanbuiten. Elke rit is een genot. Voor jou en je passagiers. 

Captur benzine

Met de Captur op benzine heb je altijd de beschikking over een zuinige en stille motor met een vermogen van 90 pk. Dankzij de soepele handbak met 6 versnellingen, navigeer je altijd soepel door het verkeer. 

Bereken direct je maandbedrag

Captur E-TECH Plug-in Hybrid

De Captur E-TECH Plug-in Hybrid rijdt tot wel 65 km volledig elektrisch. Voor de langere ritten gebruik je de hybride stand. De elektromotor ondersteunt dan de benzinemotor. Dat zorgt voor een lager verbruik én meer kracht. Dankzij 160 pk gaat optrekken en inhalen ongekend soepel.

Bereken direct je maandbedrag

Captur Bi-FUEL

Met de Captur Bi-FUEL rij je voordelig op benzine én LPG. Al vanaf 5.000 km per jaar ben je voordeliger uit dan met een benzine variant. Na het starten schakelt de Captur automatisch over op LPG en kan het besparen beginnen. De LPG-tank zit op de plek van het reservewiel, zodat je nog steeds alle ruimte voor je bagage hebt.

Bereken direct je maandbedrag

Foto’s van de CAPTUR

Dit is inbegrepen bij private lease

Met private lease van Renault Nieuwendijk rij je zorgeloos in je nieuwe auto. Je weet precies wat je betaalt. Geen nare verrassingen meer bij een APK-keuring of onderhoudsbeurt. Alle reparaties zijn inbegrepen. 

  • Motorrijtuigenbelasting 
  • WA- & Cascoverzekering 
  • Onderhoud, reparatie en banden 
  • Pechhulp Europa 
  • Persoonsongevallen inzittenden verzekering 
  • Vervangend vervoer na 48 uur

Ook tijdens je vakantie rij je zorgeloos in je Renault. Want pechhulp in heel Europa is inbegrepen. Dus ook wanneer je tijdens de zomervakantie naar Frankrijk of Italië gaat, weet je dat je altijd weer snel op weg bent.

Voordelen Renault CAPTUR private lease

Het vaste bedrag per maand is natuurlijk een groot voordeel van private lease. Maar dat is nog niet alles. Dankzij private lease rij je altijd in een jonge Renault CAPTUR. Dat betekent dat je profiteert van de nieuwste technieken op het gebied van veiligheid en multimedia. Daarnaast kom je met zo’n nieuwe auto altijd representatief voor de dag. Zowel privé als op je werk.

Bekijk ook onze andere private lease-modellen: