Occasion financiering


Wat is Renault occasion financiering?

Jij hebt een tweedehands Renault op het oog maar je houdt liever je spaargeld achter de hand. Dan heeft Renault. Nieuwendijk dé occasion financiering voor jou. Je rijdt een Renault occasion zonder je (volledige) spaargeld in te leggen:

  • Betrouwbare tweedehands auto’s met lage onderhoudskosten
  • Flexibele financeringsmogelijkheden voor jouw budget en behoeften
  • Ruimte keuze uit verschillende modellen en uitvoeringen voor iedereen

Hoe werkt Renault occasion financiering?

Met Renault occasion financiering stel je je financiering samen zoals jij dat wilt:

  • Kies jouw occasion
  • Kies de looptijd: 24, 36, 48 of 60 maanden
  • Kies of je de hele aanschafwaarde of een gedeelte wilt financieren. Je huidige auto kun je gebruiken als aanbetaling d.m.v. inruil
  • Vervroegde terugbetaling mogelijk, geheel of gedeeltelijk, op elk gewenst  moment.
  • Wel of geen slottermijn

Hoe lang de duur van je financiering, hoe lager je maandbedrag. Je betaalt dan wel meer rente. Daarnaast kun je je financiering aanvullen met pechhulp of Renault autoverzekering.

Wat is een slottermijn?

Bij een gewone financiering betaal je maandelijks rente en aflossing over het gefinancierde bedrag. Kies je voor Flex Choice Occasion Essential met een slottermijn, dan betaal je gedurende het contract alleen rente en geen aflossing over dat bedrag. Je maandlasten worden hiermee lager.

De slottermijn betaal je aan het einde van de looptijd in één keer terug. Een goede ‘slottermijn’ is lager dan de verwachte restwaarde. Zo houd je aan het eind van de looptijd nog geld over voor de aanbetaling van je volgende Renault.

Wil je tijdens het contract extra aflossen of het openstaande saldo vervroegd inlossen? Ook dat is mogelijk met Flex Choice Occasion Essential.

Op de financiering en services zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rmobilize-fs.com.
Services zijn alleen beschikbaar op Renault Top Occasions. Mobilize   Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van RFO zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (www.vfn.nl/consumenten), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 82 jaar wordt. Vanaf 76 jaar min. 10% aanbetalen. Auto mag maximaal 15 jaar oud zijn aan het   einde van de financiering. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Mobilize Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk, KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden.

Op zoek naar financiering voor uw nieuwe auto?