Clio VIP-avond


Hij is er: de nieuwe Renault CLIO! Voorzien van het typische CLIO-DNA met extra elegantie en meer technologie. Een verleidelijk en dynamisch design met een compleet nieuw interieur.

Als een van de eerste Renault-liefhebbers heb jij de mogelijkheid om vrijdag 21 juni kennis te maken met de nieuwste CLIO. Wij nodigen je hierbij officieel uit voor onze VIP-avond om de nieuwe Renault CLIO zelf te komen ervaren en een proefrit te maken in wat volgens Laurens van den Acker ‘De beste Renault CLIO ooit’ is!

De nieuwe Renault CLIO verdient een grootse introductie. De sensuele vormen, het dynamische profiel en de verleidelijke look zijn van zichzelf al indrukwekkend. De vernieuwde full LED-verlichting laat de auto schitteren en zorgt dat je altijd weet wat je ziet.

Maar de ware innovatieve kracht zit in het interieur.

Zoals het hightech dashboard dat zich vormt naar jouw wensen en eenvoudig connectie maakt met je smartphone. Of de ongekend comfortabele stoelen, waarin je je direct een VIP voelt, en die de wereld een stukje mooier maken. Alles is nieuw aan het interieur. Alles is beter.

Zet ‘m in je agenda!
Op vrijdag 21 juni staat de nieuwe Renault CLIO van 19:00 tot 22:00 uur voor jou klaar tijdens onze VIP-avond bij onze vestiging in Aalsmeer. We nodigen je uit om ‘m uitgebreid te rijden en te vergelijken. Mocht je er interesse in hebben dan zorgen onze verkoopadviseurs ervoor dat bij terugkomst je huidige auto getaxeerd is en er een aantrekkelijk inruilvoorstel op je ligt te wachten.

Specificaties VIP-avond:
Renault Nieuwendijk, Zwarteweg 93, 1431 VK Aalsmeer
Vrijdag 21 juni vanaf 19:00 tot 22:00 uur

Wij zorgen voor een hapje, een drankje en niet te vergeten; de nieuwe Renault CLIO. Onthul jij samen met ons het nieuwste model van Renault? Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen.

Tot snel!
Autobedrijf Nieuwendijk Aalsmeer

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.