Tijdelijk extra veel voordeel op een bedrijfswagen

Ben je op zoek naar een bedrijfswagen? Begin dan bij Nieuwendijk. Of je nu starter, zzp’er of mkb’er bent, er is een Renault voor iedere ondernemer. Bij aanschaf van een nieuwe Renault KANGOO, TRAFIC of MASTER kan jouw voordeel nu oplopen tot € 5.000,-. Let op: Dit aanbod geldt tot en met 9 januari 2019.

Liever een vast leasebedrag per maand? Ontdek Flex Financial Lease
Bij aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen in combinatie met een onderhoudscontract en verlengde garantie, financier je al tegen 0,9% rente met Flex Financial Lease. Dit alles voor één vast maandbedrag al vanaf € 125,-. Je rijdt al een Renault Bedrijfswagen vanaf € 99,- per maand.

Bedrijfswagens op maat
Renault is jouw zakelijke partner op het gebied van mobiliteit en heeft een zeer breed aanbod. Kies je voor de robuuste KANGOO? Voor de veelzijdige TRAFIC? Of toch voor de krachtige MASTER? Met meer dan 500 beschikbare uitvoeringen kan er aan al jouw wensen en vereisten worden voldaan. Wat ze gemeen hebben zijn comfort, veiligheid en de oneindige praktische mogelijkheden.

OFFERTE AANVRAGEN

Overtuigd? Maak gebruik van deze tijdelijke actie en profiteer van voordeel tot € 5.000,-.
Natuurlijk beantwoorden onze verkoopadviseurs graag jouw vragen en kunnen zij een maatwerk offerte opstellen. U kunt contact opnemen via het contactformulier of vul alvast de online taxatie in zodat u een idee heeft van uw inruilprijs. Uiteraard ontvangen wij u graag in een van onze showrooms. U kunt dan meteen vrijblijvend een proefrit maken.

* De actie is geldig voor orders van de KANGOO (tot € 4.000,- voordeel), TRAFIC (tot € 4.500,- voordeel) en MASTER (tot € 5.000,- voordeel) die t/m 31 december 2018 worden ingevoerd in de bestelsystemen van Renault Nederland. De uiterste kentekenregistratiedatum (tenaamstelling) is 30 april 2019.

Meer informatie?
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.