Rendez-vous Dagen bij Renault Nieuwendijk

Kom van 13 tot en met 26 september 2021 tijdens de Renault Rendez-vous Dagen langs bij Renault Nieuwendijk en profiteer van veel voordeel op een nieuwe Renault. Of je nu kiest voor een benzinemotor, een (plug-in) hybride of een 100% elektrische aandrijving; er is altijd een Renault die bij je past. Bovendien rijd je tijdens de Renault Rendez-vous Dagen nog zorgelozer de showroom uit.

Benieuwd wat jouw voordeel is? Vul je kenteken in en ontvang een indicatief gepersonaliseerd aanbod. Je kunt jouw voordeel verzilveren bij één van de Nieuwendijk vestigingen.

Bekijk jouw voordeel

Extra voordeel op jouw nieuwe Renault:

4 jaar gratis onderhoud én extra garantie
Zorgeloos rijden in een nieuwe Renault! Profiteer tijdens de Renault Rendez-vous Dagen van extra voordeel bij aanschaf van een nieuwe Renault, met 4 jaar gratis onderhoud en verlengde garantie op geselecteerde modellen. Met een voordeel oplopend tot € 2.200.

Gunstig Private Lease vanaf € 249,-
Een Renault rijden was nog nooit zo eenvoudig met Renault Private Lease. Je rijdt nu al vanaf € 249,- per maand in een gloednieuwe Renault én geniet van alle voordelen die Renault Private Lease je te bieden heeft. Stap nu in de nieuwe TWINGO vanaf € 249,- per maand (Twingo SCe 65 Life, 60 maanden en een jaarkilometrage van 6.000km), de nieuwe CLIO al vanaf € 289,- per maand of een CAPTUR al vanaf € 369,- per maandBereken snel uw Private Lease bedrag!

We zien je graag in onze showroom om samen te kijken wat we nog meer kunnen doen voor de beste deal.

Bekijk onze modellen Offerte aanvragen

* aanbieding 4 jaar gratis onderhoud en verlengde garantie is uitsluitend geldig voor particulieren en kopende zakelijke markt, tijdens de actieperiode van 13 t/m 26 september 2021, met een uiterste registratiedatum van 31 december 2021. aanbieding is op basis van 2 jaar garantie+ na afloop van de reguliere fabrieksgarantie met een maximum van 70.000 kilometer en het afsluiten van een Renault onderhoudscontract met een maximum van 70.000 kilometer over de looptijd van het contract. alle garantie+- en onderhoudscontractvoorwaarden zijn van toepassing. actie is niet van toepassing op de twingo e‑tech electric, zoe e‑tech electric en arkana e‑tech hybrid. dit onderhoudscontract en deze verlengde garantie worden geaccepteerd door elke in nederland gevestigde officiële Renault-dealer. de Renault business-versies zijn uitgesloten van het commerciële aanbod. afbeeldingen kunnen afwijken van aangeboden uitvoeringen, luxere uitvoeringen verkrijgbaar tegen meerprijs.
Vraag uw verkoopadviseur naar de exacte actievoorwaarden en voordeel per model!

Meer informatie?
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.