Renault Z.E. wallbox gratis bij een ZOE of KANGOO Z.E.

RIJD NU EEN RENAULT Z.E. MET GRATIS 3,7KW OF 11KW LAADPUNT INCLUSIEF INSTALLATIE!
Renault maakt elektrisch rijden extra bereikbaar door de ZOE en KANGOO Z.E. tijdelijk te voorzien van een standaard laadpunt inclusief basisinstallatie*. Een voordeel van elektrisch rijden is dat een bezoek aan het tankstation voortaan tot het verleden behoort. Daar komt bij dat thuis opladen extra praktisch is, de auto wordt opgeladen terwijl je een boek zit te lezen of televisie kijkt.

Renault ZOE

Standaard geleverd met 3,7kW laadpunt inclusief installatie

Het standaard laadpunt inclusief basisinstallatie bestaat uit een wallbox die een vermogen levert van 3,7kW t.w.v. €999,- excl. BTW. Hiermee kun je jouw elektrische Renault in 11 tot 12 uur weer volledig opladen.

Daarnaast biedt Renault de mogelijkheid een 11kW laadpunt te nemen, indien je elektrische installatie thuis dit toe laat. Hiermee is het mogelijk de Renault ZOE vol te laden in 4 tot 5 uur. Houdt er rekening mee dat je elektrische installatie thuis mogelijk om een uitbreiding vraagt. Renault vergoedt de 11kW wallbox inclusief installatie tot een bedrag van €1549,- excl. BTW. Eventuele meerkosten zijn voor rekening van de klant.

Renault KANGOO Z.E.

Standaard geleverd met 3,7kW laadpunt inclusief installatie

Het standaard laadpunt inclusief basisinstallatie bestaat uit een wallbox die een vermogen levert van 3,7kW. Hiermee kun je de elektrische Renault KANGOO Z.E. in 6 tot 7 uur weer volledig opladen.

Daarnaast biedt Renault je de mogelijkheid een 22kW laadpunt te nemen, indien je elektrische installatie dit toe laat. Hiermee is het mogelijk de Renault KANGOO Z.E. vol te laden in 6 tot 7 uur. Houdt er rekening mee dat je elektrische installatie thuis mogelijk om een uitbreiding vraagt. Renault vergoedt de 22kW wallbox inclusief installatie tot een bedrag van €1549,- excl. BTW. Eventuele meerkosten zijn voor rekening van de klant.

Kies vandaag nog voor elektrisch!
Graag een proefrit maken in een elektrisch model van Renault? Vraag snel een proefrit aan op onze website.
Maak je liever persoonlijk kennis, kom dan naar één van onze showrooms. Je bent van harte welkom.

Offerte aanvragen Proefrit plannen

* Ga voor meer informatie en de actievoorwaarden naar een van onze vestigingen.

Meer informatie?
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.