Renault Last Minute Deals

Profiteer van de Renault Last minute Deals bij Nieuwendijk. Wacht niet langer, want vanaf september betaal je extra BPM op veel modellen. Daarnaast ontvang je nu last minute voordeel tot € 3.000,- inclusief een accessoirecheque t.w.v. € 750,-* op geselecteerde modellen. Dus koop nu nog een nieuwe Renault voor de prijs van…nu!

Extra BPM
Per 1 september wordt het verbruik en onder andere de CO2-uitstoot van auto’s volgens een nieuwe testmethode gemeten. Deze nieuwe WLTP-testmethode resulteert in een nieuwe CO2-uitstoot. De resultaten van deze WLTP-test worden teruggerekend naar de NEDC 2.0-waarde. Voor veel modellen stijgt de CO2-uitstoot. Deze nieuwe CO2-waarden worden gebruikt voor de bpm- berekening. Bpm is een aanschafbelasting die je betaalt als je een nieuwe auto koopt en is grotendeels afhankelijk van de CO2- uitstoot. Voor veel modellen ga je in verband met de hogere CO2-uitstoot hierdoor soms wel duizenden euro’s extra bpm betalen. Lees hier alles over de belastingverhoging op nieuwe auto’s.

Laatste kans!
Binnenkort betaal je extra bpm op veel modellen. Koop nú een nieuwe Renault voor de prijs van … nu. Tijdens de Renault Last Minute Deals is dat bovendien extra aantrekkelijk, want je ontvangt Last Minute voordeel tot wel € 3.000,-1 inclusief een accessoirecheque van € 750,-2. De Renault Last Minute Deals duren tot en met 31 augustus, dus het is écht nu of nooit!

Extra voordeel op jouw nieuwe Renault:

 • Twingo € 1.750,-
 • Clio HB € 1.500,-
 • Clio Estate € 1.500,-
 • Captur € 2.400,-
 • Kadjar € 3.000,- (incl. € 750,- accessoirecheque)
 • Koleos € 2.050,- (incl. € 750,- accessoirecheque)
 • Mégane HB & Estate € 2.050,- (incl. € 750,- accessoirecheque)
 • Scénic € 2.050,- (incl. € 750,- accessoirecheque)
 • Talisman Sedan & Estate € 2.050,- (incl. € 750,- accessoirecheque)
 • Espace € 2.050,- (incl. € 750,- accessoirecheque)

Renault Private Lease: nieuwe Renault voor een vast bedrag per maand
Hierin zijn alle autokosten opgenomen, behalve brandstof. Je rijdt al een Renault met Renault Private Lease vanaf € 179,- per maand. Ontdek hier het gemak van Renault Private Lease.

Profiteer tot en met 31 augustus!
Kom snel langs, want dit is de laatste kans om een nieuwe Renault te kopen voor de prijs van nu en daarbovenop te profiteren van veel voordeel. Wij hopen je snel te mogen begroeten in één van onze showrooms.
Je kunt contact opnemen via het contactformulier of vul alvast de online taxatie in zodat je al een idee hebt van jouw inruilprijs. Uiteraard ontvangen wij jou graag in een van onze showrooms. Je kunt dan meteen vrijblijvend een proefrit maken.

Bekijk deze actie Offerte aanvragen

* Last Minute voordeel (€ 3.000,-) is gebaseerd op alle versies van de Renault KADJAR inclusief € 750,- accessoirecheque. Het vermelde voordeel is incl. btw en alleen geldig voor particuliere orders. Deze actie is geldig t/m 31 augustus 2018 met uiterste registratiedatum 31 augustus 2018. Zolang de voorraad strekt.
Vraag uw verkoopadviseur naar de exacte actievoorwaarden en voordeel per model!

Meer informatie?
Stel hier uw vraag

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.