Renault Kangoo E-Tech

Renault Kangoo E-Tech

Goed nieuws voor ondernemers die vooruit willen. De Bestelauto van het Jaar 2023, de Renault Kangoo, is nu ook leverbaar in een 100% elektrische uitvoering: de Kangoo E-Tech electric. De beste in zijn klasse met een actieradius tot maar liefst 300 km2. Daarnaast heeft hij een laadruimte van maximaal 3,9 m3, een trekgewicht van 1.500 kg en 17 rijhulpsystemen. En dankzij de unieke Open Sesame-deur de grootste laadopening aan de zijkant van maar liefst 1,45 m breed.

Stiller, schoner én goed voor het klimaat. Met deze 100% elektrische Kangoo E-Tech voldoe je meteen aan de nieuwe milieuregels die in 2025 van kracht worden; je blijft dus welkom in de milieuzones.

Op dit moment hebben we meer dan 20 elektrische Kangoo E-Tech modellen op voorraad die we binnen een week al kunnen leveren!

Bekijk de actuele voorraad

Zelf ervaren? Kom snel langs in onze showroom of vraag direct een proefrit aan. En ervaar het gemak en comfort van 100% elektrisch rijden in de nieuwe Renault Kangoo E-Tech electric.

Reserveer je proefrit

Graag tot ziens bij Renault Nieuwendijk!

1. volgens WLTP-testprotocol, de actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals plaats van gebruik, rijstijl, weers­omstandigheden, versieniveau, uitrusting en de belading van de auto. 3. geldt alleen voor de uitvoering Renault Kangoo Advance Open Sesame. getoond model verkrijgbaar tegen meerprijs. schrijffouten, rente- en prijswijzigingen voorbehouden. vraag de Renault-dealer naar de voorwaarden, bel gratis 0800-0303 of kijk op renault.nl/actievoorwaarden.

Meer informatie?
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Foto- en videogalerijOntdek de