Renault EXPRESS à la carte

Zakelijk rijden à la carte // BUDGETTEER ZELF JE AUTOKOSTEN!

De nieuwe Renault Express staat in onze showroom. Een ruime bedrijfswagen, ideaal voor jouw dagelijkse werkactiviteiten. Met een moderne, zuinige benzine- of dieselaandrijving en vele rijassistentiesystemen voor extra veiligheid.

Renault Nieuwendijk levert ‘m nu rechtstreeks uit voorraad, dus je kunt er meteen mee aan de slag. En voordelig ook. Want bij ons profiteer je van scherpe à la carte tarieven voor financial lease, verlengde garantie onderhoud, banden en verzekering. Je kiest zelf je componenten en budgetteert zo je maandelijkse kosten.

Meer informatie, een proefrit inplannen of een voorstel op maat? Neem contact op met één van onze accountmanagers! Zij denken graag met je mee over alle slimme oplossingen voor jouw specifieke werkzaamheden. Voor een Express op maat met tarieven à la carte.

Graag tot ziens bij Renault Nieuwendijk!

BEKIJK DE NIEUWE RENAULT EXPRESS

 

 

 

Klaar voor een (24-uurs)proefrit?
Wij begrijpen als geen ander dat je even de tijd wil nemen om echt een goede indruk te krijgen van jouw favoriete Renault. Daarom bieden we je nu de mogelijkheid om een 24-uurs proefrit te maken in een model naar keuze. Je bent van harte welkom in een van onze showrooms of maak direct je afspraak online.
Wacht niet te lang, want de voorraad is beperkt en OP=OP!

 

* Aanbod geldig tot en met 30 november 2021. 1. à la carte tarieven financial lease: vanafprijs op basis van 5 jaar looptijd, € 1.250 aanbetaling en 20% slotbetaling. extra garantie, onderhoud, banden en verzekering op basis van 10.000 kilometer per jaar. verzekering op basis van maximale korting. financial lease mogelijk vanaf 1,9% rente, inclusief aankoop van 2 services (garantieplus-verzekering en Renault onderhoudscontract), looptijd 1 tot 5 jaar, minimaal te financieren bedrag € 1.000. acceptatie voorbehouden.  2. genoemde vanafprijs betreft een adviesprijs excl. btw / bpm, metallic lak en onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de klant. optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. © 10-21

Meer informatie?
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.