Profiteer nú van hoog zomer-voordeel tot wel € 2.800,-

Je profiteert nu van hoog zomer-voordeel bij Renault Nieuwendijk. Als je nu kiest voor een nieuwe Renault, profiteer je op alle modellen van extra voordeel dat kan oplopen tot wel € 2.800,-Daar zit beslist jouw auto tussen. Daarnaast kun je ook rekenen op een extra aantrekkelijke inruilprijs voor jouw huidige auto. Beslis daarom nu, want op=op!

Wil je direct weten wat jouw voordeel is? Vul je kenteken in en ontvang een indicatief gepersonaliseerd aanbod. Je kunt jouw voordeel verzilveren bij één van de Nieuwendijk vestigingen.

Bekijk jouw voordeel

Extra voordeel op jouw nieuwe Renault:

De Renault die bij jouw leven past is extra aantrekkelijk met de 3,9%-financiering
Ook nu financier je je nieuwe auto voordelig. Rijd comfortabel voor een aantrekkelijk vast maandbedrag. Bepaal helemaal zelf de looptijd en welke services je wilt. En alles in één keer geregeld, dat is pas eenvoudig. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de website van Renault. 

Gunstig Private Lease vanaf € 229,-
Liever rijden voor een vast bedrag per maand? Profiteer nu van een extra scherp Renault Private Lease tarief vanaf €229,-per maand op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Bereken snel uw Private Lease bedrag!

Kom snel langs en profiteer van het tijdelijke zomervoordeel
Natuurlijk beantwoorden onze verkoopadviseurs graag jouw vragen en kunnen zij een maatwerk offerte opstellen.
Je kunt contact opnemen via het contactformulier of vul alvast de online taxatie in zodat je al een idee hebt van jouw inruilprijs. Uiteraard ontvangen wij jou graag in een van onze showrooms. Je kunt dan meteen vrijblijvend een proefrit maken.

Bekijk onze modellen Offerte aanvragen

* Het gecommuniceerde voordeel van € 2.800,- voordeel is gebaseerd op de Renault CAPTUR. Het vermelde voordeel is incl. btw en alleen geldig voor particuliere orders. Dit voordeel is geldig van 2 juli t/m 30 september 2019. Met een uiterste registratiedatum van 31 augustus 2019.
Vraag uw verkoopadviseur naar de exacte actievoorwaarden en voordeel per model!

Meer informatie?
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.