Nu tot € 2.500,- korting met Renault subsidie op elektrische auto's

Als particuliere klant kun je aanspraak maken op overheidssubsidie bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte 100% elektrische personenwagen. Ga voor de compacte Renault ZOE, of kies voor de nieuwe Renault TWINGO Electric.

De EV-overheidssubsidie voor 2020 is geheel opgebruikt. Afhankelijk van het resterende budget voor 2021, zal deze op 4 januari 2021 weer open gaan. Meer informatie over deze subsidie vind je hier.
Hoewel het subsidieloket tijdelijk is gesloten voor nieuwe elektrische personenauto’s, kun je tot einde 2020 nog wel subsidie aanvragen voor een gebruikte elektrische auto. De subsidie bedraagt dan € 2.000,- bij aanschaf of private lease.

Nu € 2.500,- subsidie voor de Renault ZOE!

Maar er is ook goed nieuws; wij kunnen je nog wel de Renault subsidie aanbieden! Profiteer nu tijdelijk van Renault subsidie op de ZOE van € 2.500,-** of ga voor de nieuwe Renault TWINGO Electric met € 1.000,- Renault subsidie. Hierdoor koop je een ZOE R110 Life met batterijkoop al vanaf € 31.090,- Deze nieuwprijs is ongekend laag voor een elektrische auto in het B-segment, die is voorzien van een complete standaarduitrusting en standaard DC-lader.

Daarnaast ontvang je alleen bij de Renault ZOE ook tijdelijk voordeel op een wallbox (laadpunt) of een Joulz laadpas met laadtegoed t.w.v. €500,- *.

Ook op een gebruikte elektrische auto ontvang je subsidie
Met de subsidie wil de Nederlandse regering de aanschaf van nieuwe en gebruikte 100% elektrische auto’s aantrekkelijker maken voor particulieren. Kies je voor een gebruikte elektrische auto? Dan kun je aanspraak maken op € 2.000,- subsidie bij aanschaf of private lease.
Benieuwd naar onze voorraad met voertuigen die in aanmerking komen voor subsidie?

Bekijk de voertuigen met subsidie

Daar bovenop biedt elektrisch rijden nog veel meer voordelen

  • Lagere verbruikskosten
  • Lagere onderhoudskosten
  • Geen wegenbelasting (tot 2025)

Wil je meer weten over de subsidie? Wij helpen jou graag!

* Kijk voor de actuele actievoorwaarden op https://www.renault.nl/actievoorwaarden.html 

Meer informatie?
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.